Sledujte nás

Futbal

Spoza piva – čajová Barcelona

Dnešný špeciál nie je ani tak o klasickom cibuľovom futbalovom večere v Brne spoza piva, ale o tom, ako som si včera v pohodlí domova, domácom úbore (dres madridského Realu) poprdkával do gauča v rytme hymny Ligy majstrov pri očakávanom wretlingovom zápase Los Colchoneros proti Blaugranas.

Môj tip na semifinálovú štvorku dostal vážnu trhlinu už včera večer, keď ryšavý belgický princ z modrej časti vraj najfutbalovejšieho mesta na svete (pochybujem) Kevin de Bruyne vyslal povel na detonáciu Zlatanovky na Champ de Mars. Tipérsku mizériu poslednej dekády podčiarkla včera červeno-žltá skupina piadimužíkov, ktorí boli ešte pred troma týždňami považovaní za neporaziteľných, no opýtajte sa to v Madride, prípadne niekde na pobreží Baskicka. Pred dnešným výkopom som veril Kataláncom viac ako wrestlerom z robotníckeho madridského klubu, ale ukázalo sa opäť raz, aké sú bojovnosť a srdce vo futbale dôležité. To, čo včera nechali hráči Atletica na ihrisku, za to si nič iné ako postup nezaslúžili.

Najlepší ofenzívny trojlístok súčasnosti a možno aj histórie včera večer vybuchol na celej čiare. Messi sa stratil niekde v útrobách štadióna, keď schádzal z rozcvičky, Neymar bol akurát tak premotivovaný prvý polčas a v tom druhom zaznamenal strkanicu s Luisom, ináč neviem, či tam vôbec bol. Avšak môj obľúbený Barcelončan Zubares, ten sa včera stal obeťou karmy. A možno aj celá Barcelona. Objektívne musí každý uznať, že v 92. minúte bola Barcelona okradnutá o jasnú penaltu, no v tom čase mal už Iniesta dávať v šatni trenky dole, brať sprchač a pustiť ľadovú vodu. Aby som sa vrátil k Zubaresovi, spomeňte si na jeho divadlo spred týždňa a tiež na dnešný súboj s Godínom, ktorému z oka vyrástla takmer druhá hlava. Keď k tomu prirátam rok 2009, semifinále na Stamford Bridge a rozhodcu menom Tom Henning Øvrebø (tak sa volať, tak si už viažem slučku)… myslím, že pokračovať netreba.

Na záver mám len jedno slovo a jednu otázku. Slovo, ktoré najviac opisuje dnešný famózny večer domácich. Griezmann.

Čo nechali hostia na ihrisku? To, čo ja každé ráno pri papierovačkách. Doskakavenia!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal