Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 35.kolo /sobota/

Rukojemník má jemné ruky, potmehúd sa smeje v tme, nebožtík močí v nebi, sadista maká v sade, masochista chystá mäso, Starič je hviezdne bohatý /pre tých s TOEFL škrob/, Škrtel neznamená nič, podvodník pláve pod vodou, Plavčan v problémoch a Lipšic, toho vám vaši americkí kamoši buď neuveria, alebo sa urehocú k smrti.

MAN CITY – STOKE

Šejka z Eastlands čaká v Lige majstrov čochvíľa Real Madrid a v najvyššej futbalovej lige Albionu posledné štyri zápasy, v ktorých musí získať 10 bodov, garantujúcich bledomodrým prvú štvorku v tabuľke. Len vtedy sa budúci guardiolovci objavia v lige najlepších klubov sveta i o rok, a už len pri predstave takého duelu Bayern – City nevravte, že by ste to nechceli. Stoke v poslednej dobe stratilo zuby iXherdana Shaqiriho, šance hrnčiarskeho pruhu na Etihad Stadium sú každopádne väčšie ako tie, že Boris Dollár nájde na Vianoce pod stromčekom ofinu. 1.3 versus 11.5. Nevýhra Stoke.

BOURNEMOUTH – CHELSEA

Tímspirit súčasnej Čelzy pripomína diabetičku čo glgla Študentskú pečať, modrí prežili Mourinhovu nauzeu, dosiahli prvú desinu, „splnená misia“ verte nikdy neoklamala žiadnu hlavu. V septembri neostane na Stamforde kameň na šutriku, zabudnite na týpkov ala Babrezas a iné hlemížďovité. 3.2 versus 2.4, tip na výsledok včera nevyhrabala ani bosorka z mojej Popradskej.

LIVERPOOL – NEWCASTLE

Čím viac Kloppa, tým viac futbalu, čím menej Škrtela, tým viac Liverpoolu, kričte, kameňujte, hlavne kukajte večer. Vpredu i v strede poľa sú Reds klinickí, vzadu na dlaňovku na oči. Sakho sa nikdy nenaučí behať a okrem hlavičkovania mu ostane z futbalu len inštinkt ktorým smerom treba odpálkovať loptu, dva góly v posledných zápasoch však nedal ani v doraste pod Eifelovkou, to teda Respect. A uhrať prvú päťku s gólmanom ako Mimolet, to dokáže len Klopp. Pri kurze 250+.

Liverpool dnes môže na Anfield poraziť iba Liverpool.

Pri stávkovaní opatrne. Šťastena je verná každému, neverná všetkým.

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko