Sledujte nás

Futbal

Spoza piva V.

Ako každý ligomajstrový utorok, ani tento nebol sklamaním pre bardejovsko-brnenskú ekipu v pivnom, futbalovom a labužníckom ponímaní. Zatiaľ čo sa všade písalo o tom, či CR5,83 nastúpi alebo bude fúkať soplík na lavičke prípadne tribúne, my sme tradične špekulovali nad výsledkami, ktorým budeme najviac veriť v hre o pověstných pět kaček.

Lenže 5 korún dnes ostalo v našich cibuľových peňaženkách, keďže tento futbal-nefutbal, ktorý mal akurát tak parametre prípravného zápasu Javorina Malcov – Magura Zborov na Bielu sobotu, by za normálnych okolností nestál ani za 7,3 vety. Ako každé pivné stretnutie v Plzeňskom dvore, aj toto stretnutie sa nieslo v podaní, ako sa neskôr ukázalo, šialených tipov (viď 3:2, 2:2 a pod.). Úprimne, za roky rokúce, ktoré  fandím Realu som ešte nezažil zápas, v ktorom som sa v 61. minúte nespamätal a nepýtal sa sám seba: „čo do prdele pozerám?“. Keď už aj Jarda Bosák stratí behom zápasu 6-krát reč, pričom mu dôjdu všetky štatistiky, to je ako keby Marcel Merčiak nepovedal ani jeden kompliment na adresu Barcelony, prípadne, že náš poľsky hovoriaci Maďar DA nevydymí polovicu Brna svojím vrtákom.

No na tomto zápase by som jedno pozitívum nájsť vedel, liečil by chorobnú nespavosť rovnako dobre, ako zápasy Manchestru United. To by bolo tak všetko. Akože jeden nechcel a druhý neznal, no neviem, ktorý bol ktorý (diki za inšpiráciu JČ). Druhé pozitívum boli grilované rebrá, ughffffff.

PS: Čo by ste povedali chlapcovi, ktorý začne chodiť kvôli babe do solária, kde pracuje, minie tam 800 kaček a nepozve ju na rande, pritom chytí farbu tmavšiu ako polovica Patrikových Piščanoch a ktorý odpovie na otázku, či nie je nejaký tmavý, že sa takto opálil za jeden víkend v Brne na záhrade? Pri učení. V apríli. V daždi a deviatich stupňoch nad nulou. Jany Malhomäkki z Oulu, máš tu tvrdú konkurenciu.

Priatelia, futbal stál za prd, snáď to dnes na Calderone bude lepšie…

Do skakavenia!

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal