Sledujte nás

Anglicko

BPL 2015/16 … 36.kolo /nedeľa/

 

MAN UNITED – LEICESTER

Kým nebude za King Power boys kopať Neymar, Suarez, Costa alebo CR7, každý zelený, bystrý, široký aj teplý bude fandiť Leicestru. Hej, Líšku delí od titulu už iba antizázrak a teória jednej ku 3apoltisíc, dvihni tak ruku, kto máš guľky i okolité orgány položiť na Final Fail Fox aspoň dvacku.

Veriť, žeby zrovna vydiétovaní gaalovci mali stopnúť v Divadle snov urvaný vagón z Leicestru /9 neprehraných duelov v rade, 7 víťazstiev/ je ako dúfať, že vám Nicholsonová po polročnom vzťahu „friend with benefits“ umyje v kuchyni brudné graty, United ale potrebujú penetrovať do prvej štvorky top flight a sľub Gaala, že na starom Trafforde sa Líšky majstra ešte určite nedočkajú beriem z jeho úst konečne ako niečo skoro vážne. Gea je navyše Gea a dva doma v Divadle dostať nemôže ani po troch Zopiklonoch a fláme s Kurnikovou.

Štatisticky má mierne nadpriemerný Schmeichel každú chvíľu kiksnúť, Rashford trafiť, percentá píšu, že Devils nalomia badybildrov Hutha a Morgana v zadnom voji modrých už do polčasu.

Remíza pravdepodobná jak Clintonovej trápny pokus o suverénny afekt, kopnem posledný rum a idem Nevýhra /LAY/ Leicester. Za plnku na účte.

A keby som sa neozýval, príďte ma zvesiť… 

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko