Sledujte nás

Futbal

Real – Atlético, finále Ligy majstrov

Osemdesiat1-tisíc, heteroplnka na San Siro, futbaloverné Miláno a záverečná prestrelka loptových mágov v lige najvyššej futbalovej aristokracie na planéte. Derby i finále v jednom sľubuje totálne všetko a isté má nateraz len jedno – titul Ligy majstrov poputuje znova do Madridu.

Štatistiky bijú nudu slow-enských hokejových bijcov v Rusku, história jednoducho neexistuje, je len teraz a je zajtra. Titul si nemôžete zaslúžiť, titul môžete iba vyhrať, zabudnite aj na odplatu a podobné negativizmy, bavme sa výsostne o nových príležitostiach. Toľko teda aspoň Diego Simeone.

V Reale Madrid šumí neistota okolo Ronalda, v Atleticu okolo Diega Godina, na podobné pokrové ťahy veľkých dnes už vo futbale ale neverí ani Ferova babka v Kružľove, aplikácia konskej placenty spraví skoro zázraky, spýtajte sa Diega Costu. Oba tímy prídu do Milána /v prípade Pusiniek až na Varana/ stopercentné a vyžehlené na puky. Favorita duelu vyberajte pri kurzoch 2.6 versus 3.3.

Finále všetkých finále dvíha svoju spektakulárnu oponu, herci nalíčení, chystajme sa tak na 90+ minút nadupaných emócií, španielskej futbalovej rozprávky a večera naplnených snov večného romantika.

Fui sobre agua edificada, mis muros de fuego son.

Vamos, amigos!

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal