Sledujte nás

Futbal

Au, Barcelona…

Koniec sezóny je už dávno tu, bakalárska práca napísaná, štátnicové otázky na stole ale napísať niečo treba. Už týždne sa písalo o tom, aká bude budúcnosť Daniho Alvesa. Katalánsko? Paríž? Junajtid? Alebo snáď k FIATu pujdze kopac fodbal? Od včera je rozhodnuté, Dani Alves sa bude hrať na zebru pod Alpami.

Najprv by som sa chcel venovať prestupovej politike turínskej Starej dámy. Ako sa vraví, za málo peňazí, veľa muziky. Potvrdzuje to posledných pár rôčkov a to tak, že fest. Pirlo zdarma z AC, lebo bol nepotrebný. Evra už starý na United a potreboval zmenu. Pogba, najväčší omyl United za posledné dekády (sorry Alex), Morata, ktorého vykúpili za 20 mega a predajú pravdepodobne do dvoch týždňov za 30 mega. A v bráne už neviem koľko rokov, lebo to ani nepamätám Gigi. Celkom fajn, nie? K tomu teraz Dani Alves na pravý kraj, kde už mimochodom Juventus mal Lichsteinera, čo tiež nie je dríč na zahodenie. Koniec koncov, pre Allegriho len a len príjemné starosti, pokiaľ nebude mať mníchovský lazaret ako Pep poslednú sezónu.

Otočme ale kurz na západ, konkrétne do centra Katalánska, kde včera oficiálne potvrdili odchod Daniho. Dlho predlho neboli o ňom žiadne novinky a keďže jeho odchod bol na spadnutie už minulé leto, tento rok to vôbec neprekvapilo. Čo ma ale prekvapilo je vyhlásenie športového riaditeľa FCB: „Napravo máme istou v podobe Aleixa Vidala a tiež Sergia Roberta,“ …To akože myslí vážne? Vidal poriadne nehral lebo najprv nemohol a tak nevedel a Sergi Roberto ako pravý obranca? Tento vyšiel, diki. Ešte nech Blaugranas opustí ich najlepší obranca Mascherano a obrana Barceony na čele s (ne)prekonateľným ter Stegenom bude vážne stáť na pevných nohách.

Aspoň že Leo Messi dôveruje svojmu otcovi aj pred súdom, nuž 4.1 mega za tri roky na krátení daní je slušná pálka, dva roky natvrdo v base (aj tak tam nepôjde) a k tomu ešte nejasnosti o prestupe Neymara. K dokonalosti v katalánskej metropole chýba už len chrumkavý exces Zubaresa.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal