Sledujte nás

Anglicko

EPL 2016/17 … 2.kolo /sobota/

Keď zinkasujete v prvom kole ligy štvorku a pri výjazde zo štadióna hneď nato rozbijete audinu za 85 tisíc, potom ste Čech. Čierny Petr Čech. A keď nepremeníte v Lige majstrov dve penalty za 20 minút a napriek tomu stihnete v tom istom zápase hattrick, potom ste Sergio Aguero. V preklade Sergej Veštba – Osudové Znamenie.

STOKE – MAN CITY

Nemáš formu – stojíš, nemáš kondičku – nehráš, nepasuješ do konceptu – ideš het, Guardiola nitky kompromisom nikdy nepáral, opýtajte sa Ibru, Ronaldinha, Deca, Eto´a, Schweinsteigera, či Zambrottu. Najnovšie Pepeho obete, tentokrát v radoch Skyblues, sú Hart a Toure, tíško tuším ako dopadne čierny pražák Bony. Na Britannia Stadium zaručene vŕzgajú členky, chrupavky i tráva, Pepe vitaj v tej skutočnej Premier League.

5.1 versus 1.7, nevýhra Stoke

BURNLEY – LIVERPOOL

Klopp kope futbalovú parádu, a je jedno či vyhráva alebo naopak. Jeden z posledných futbalových rytierov, čo stavia na ofenzívu z jednej od nohy, rýchlo, presne a hlavne čo najviac dopredu a nedíva sa na to, čo mu direktívne nanucuje nejaký hlbokovreckový ujo majiteľ. Štvorka Barcelone, štvorka Arsenalu, ornament Premier League.

6.2 versus 1.6, ak nebude Mignolet Mimolet, výhra Liverpool

LEICESTER – ARSENAL

V prvom kole tu bola reč o tom, ako spadol kurz na Leicester v prípade, že si dajú King Power Boys repete na titul, dnes bude dobre vedieť, že kurzík na vypadnutie majstrovských Foxes z dvadsiatky pelotónu top flight sa hýbe nateraz pri 12. Ak že by ste to chceli risknúť, tak to radšej položte dve euríčka na konečný odpal Man City pri 800, prípadne na Chelsea pri 420, lepšie čísla v ponuke niet. Value for money, business as usual.

Leicester to na Arsenal veľmi nevie, podobné mudrovania ale v 2.kole pomôžu ako Viagra na prasknutý hemoroid. 2.88 versus 2.4, nevýhra Leicester

Pri stávkovaní pozor na šťastenu, je verná každému, neverná všetkým.

Dopremierligotania, amigos

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko