Sledujte nás

Anglicko

EPL 2016/17 … 4.kolo /sobota/

Fero robí mamografiu, ale viac ako ženské prsia ho zaujímajú ženské ofiny. Jano robí trénera, ale viac ako kiksy vlastných hráčov drbe cicinbrusov za mikrofónom. Neverte, že niekto prišiel na tento svet kompletný.

MAN UNITED – MAN CITY

Lokalita s najvyššou koncentráciou futbalových klubov na jedného obyvateľa na svete, aspoň teda podľa výskumu Urbis Centre, prichádza hneď na úvod kola so šlehopumou, čo v polmiliónovom meste z regiónu North West England už pred pár dňami zrovnala so zemou všetko, čo nesúviselo a nesúvisí s futbalom. Nekonečná futbalová schiza modro-červeného manchesterského majestátu dnes navyše núka ako bonus piktoreskný stret „dvoch Picassov maľujúcich v jednom čase“, súboj dvoch najlepších nepriateľov a úhlavných priateľov zároveň. Pravdepodobnosť, že si Jose s Pepem na starom Trafforde padnú skôr do náčuria ako do náručia smrdí rizikom vyšším než helikoptéra na vrchole Čomolungmy, my z radov plebsu s trojmiestnym číslom na výplatnej páske si však futbalovú hostinu vychutnáme bez kardiostimulátora a s vypeneným Šarišom v pravačke. 2.4 versus 3.5, neverte nikomu, kto vám povie, že remíza je tutovka.

Skúsim 2:2…

LIVERPOOL – LEICESTER

Ofenzívne gumopušky si v ďalšej bitke červeného s modrým rozdajú broky podvečer, dohrabte zbabelé lístie v záhradke jak žena prikázali, pošlite ju pre ďalší Šariš a ak pri 1.7 versus 5.9 medzitým dostanete ciťák, že Líšky neprehrajú, dajte. Ja ho zatiaľ nemám. Skúsim 2:1.

V minulom kole vyšli všetky tri tipy, dnes to štatisticky vyzerá na obe mimózy. Škoda že vieme predpovedať iba minulosť.

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko