Sledujte nás

Anglicko

City neverí hladnému, spitý hlavnému, komu vy?

Škóti vybalili v Edinburgu Makove makové góly i spotené pornodresy a my môžeme konečne na poriadny futbal. Vitajte za LaManč, priatelia.

CHELSEA – LEICESTER

Ani jeden z tímov momentálne nepatrí do skupiny v ktorej by tipér ryžoval Klondajk, kurzy 1.6 versus 6.4 velia hráčom InPlay klikať na neprehru Ranieriho Líšok. V strete posledných dvoch futbalových majstrov ostrovov Wilka Dobyvateľa má na Stamford Bridge ustúpiť modrejší, pokiaľ nemáte nostradamovský ciťák, šetrite si mešec radšej na Clintonovú pri 1.21. Tutovka.

ARSENAL – SWANSEA

Neverili ste Dylanovi a pozrite, so svojou poéziu pre uši to chlapec vytiahol až na Nobela. Dnes veríme, že Wengerguns nestratili po reprepauze gľanc, esprit ani šmrnc a že pošlú waleské Labute z Londýna s igelitkou z Harrodsu a smutnejšie jak bulharská hymna. Výhra Delostrelci pri 1.3.

MAN CITY – EVERTON

Sýty neverí hladnému, spitý hlavnému, faktom na šejkovom Etihade ostáva, že zašprintuješ, zamakáš, vybojuješ loptu, dvihneš hlavu a všade DeBruyne. Belgická bejbyfejs kope životnú sezónu, s Aguerom, Silvom, Nolitom, či Sterlingom má ofenzíva SkyBlues jed filipínskej kobry, uvidíme, aké antidótum vytiahnu v zadnom voji Toffees jagielkovci. Na papieri 1.5 versus 7.4, dám na neprehru City. Guardiola neprehráva dvakrát po sebe. Ani za sebou.

Futbal je ríša v ktorej nezapadá slnko, dajte si Šariš, kúpte si Nubian a dopremierligotania, amigos!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko