Sledujte nás

Komerčné články

5 rád pre online stávkovanie

Tipovanie je v dnešnej dobe už obrovský biznis, no niekto si na ňom vie aj pekne privyrobiť. Pokiaľ sa chcete pozrieť stávkovaniu trošku viac na zúbok, je dobré predtým vedieť niekoľko vecí.

Kde stávkovať

Výber vášho bookmakera je úplne na vás. Lákať vás môžu vstupné bonusy, vysoké kurzy, benefity pre hráčov, alebo stávky bez rizika. Pred registráciou na nejakom konkrétnom portáli si radšej poriadne prezrite aj konkurenciu a vyhodnoďte všetky pre a proti. Zákazníkom ste vy, rozhodnutie je preto na vás. Pokiaľ ale okrem klasického športového stávkovania holdujete aj kasínu, dobrou voľbou je napríklad Kajot Casino.

Vstupný kapitál

Dôležitým základom pri vašom vstupe do sveta stávok je nesporne váš vstupný kapitál – bankroll. Vždy by ste si mali vyčleniť istú čiastku z vašich financií, ktoré by mali byť nezávislé od vašich ostatných zárobkov v pokladničke a chránené od nežiadúcich faktorov. Dôležité si je uvedomiť ešte to, že výška vstupného bankrollu je u každého iná. Nemajte preto vrásky na čele kvôli tomu, že si na vaše stávky neviete vyčleniť viac ako povedzme 50 eur.

Koľko zápasov na tiket

Tu je odpoveď jednoznačná – základom je sústrediť sa na zopár (ak nie len jeden, to je najlepšia voľba) zápas, poriadne preštudovať štatistiky, pravdepodobnosť a až následne vkladať tip na tiket. Úprimne, koľko poznáte tých, ktorým vyšla poriadna „plachta“? (rozumej viac ako 10 zápasov na tikete). To je naozaj málo pravdepodobná skutočnosť. Samozrejme, z času na čas sa na internete objavia aj takéto tiketíky, no sami si odpovedzte na otázku, prečo len tak sporadicky.

Výška stávky

Pri stávkovaní sú emócie veľmi silným hráčom. Treba si preto dávať pozor na to, aby sa neotočili proti vám. Tipérska tutovečka existuje jedine na papieri, na ihrisku sa začína vždy za stavu 0:0. Preto je dobré ešte pred kliknutím na tlačidlo „STAVIŤ“ dobre si premyslieť, koľko zo svojho kapitálu venujete na danú stávku. Alebo inak – dvakrát meraj a raz hreš 🙂

Zvládanie výhry

Znásobili ste svoj počiatočný vklad dobrými stávkami? Gratulujem! No tu sa všetko ešte len začína. Pamätajte na to, akú výšku stávok ste si na začiatku určili. Aj keď máte na svojom účte niekoľko násobne viac prostriedkov, to nie je dôvod na to, aby ste riskovali viac peňazí na tiketoch. To je totálny nezmysel. Rovnako to platí aj pri opačnom extréme. Pokiaľ máte šnúru nevydarených tipov, nesnažte sa vašu prehru dohnať nezmyselným zvyšovaním vkladov. Týmto spôsobom si otvoríte brány do ešte väčšieho mínusu a niekoľkým bezsenným nociam. Určite to nestojí za to.

Na záver trochu smutnejšia správa. Všetky rady budú zbytočné, pokiaľ si neuvedomíte, čo je skutočným cieľom stávkovania – robiť vám radosť. V žiadnom prípade by tipovanie nemalo ohrozovať váš bankový účet až do krajných prípadov. Nikdy preto nepresiahnite istú pomyselnú hranicu závislosti.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Komerčné články