Sledujte nás

Anglicko

EPL: Šleha na starom Trafforde

Najkrajšia časť dňa ženy je tá, keď si dáva dole podprsenku, ešte krajšia keď nie sama. Po reprepauze je tu ale ďalšie kolo ligy líg, bude musieť…

MAN UNITED – ARSENAL

Kolo otvára šleha podobná tej z dedkovho šampusu keď dal stofku, na Old Trafford si najprv do náručia, neskôr do náčuria znova raz padajú najúhlavnejší kamoši v zemi zvanej Futbal Jose a Arsene. Zápas, ktorý velí najprv neprehrať až potom vyhrať odsúva všetky štatistiky nabok, vrátane tej, že Wenger proti Mourinhovi nikdy nevie, jedna tutovka by tu ale bola. Divadlo snov kope novembrovú hrudu na oheň a síru, súperove koleno na kosť a kref a onlajnové kurzy pri 2.6 versus 3.

Rumy nemá formu, posledných pár hodín vraj už ani opicu, v komente mi potom ešte vysvetlite, ako dokáže niekto s menom Blind alebo FAILani hrať vôbec fodbal.

SOUTHAMPTON – LIVERPOOL

V ostatnom kole vystrelil Liverpool na bránu Watfordu 17-krát /6:1/, čo takí borci z Opta nepamätajú odkedy začali zbierať dáta v Premier League kedysi v sezóne 2003/2004. Kým po 11-ich kolách v sezóne 2013/14 strelili za Merseysiders všetky góly tímu piati hráči /vrátane snajprov ako Suarez či Sturridge/, dnes ich je za rovnaký čas v lige rovných desať. Coutinho 6, Firmino 6, Mané 6, Jurgenova smršť gegenpressen je bodovo i esteticky jednoznačne zaslúžene na čele tabuľky anglickej futbalovej letky a pohľad na hru Coutinho Band vám do deviatich+ minút poľahky vysvetlí, prečo museli z Anfield Road odísť nejaký Toure, Škrteľ a pár ďalších.

Na juhu Albionu to proti pruhom Southamptonu vôbec nemusí byť tutovka, keď si ale uvedomíte, že Liverpool strelil z 11-ich kôl v piatich štyri a viac gólov, neuveríte, že môže na St.Mary prehrať.

Ak na vás padá novembrová depka, nezabudnite, že kríza je stav produktivity, stačí z nej odstrániť aspekt katastrofy. Upečte koláč, kúpte manželke ďalšiu wonderbru a určite položte groš na nejaký ten pokutový klopp.

Dopremierligotania, amigos…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko