Sledujte nás

Futbal

PovedzMESSI krátko o Clásicu

Ak chcete Čírovou náhodou poznať najkratšiu verziu o tom kto, čo, ako, prečo, koľko a kde ohľadom El Clásica, ste na tom najsprávnejšom mieste.

K zápoleniu, v ktorom nefunguje veda, čierna mágia ani perfídny kalkul, k duelu, počas ktorého nedýcha Španielsko a fibriluje zvyšok futbalového sveta, nastupuje Real s dyslektickou štatistikou WWWWWDWWWWWWWWWWWDDDDWWWWWDWWWW /31 zápasov vo všetkých súťažiach dokopy bez prehry/ a ak dnes Pusinky zlomia kardiakov na tribúnach Nou Camp, ujdú katalánskemu sokovi v čele tabuľky o exkluzívnych 10 bodov. PrisahajMESSI, že presne to asi nesmú. Toť za/po prvé.

Bleskoidný Real bude vzadu už pravdepodobne s Varanem, proti barcelonskej prihrávkovej onánii ale bez Balea a Kroosa. Kardi/n/álny bod dva.

Messi je stále hráčik, čo sa proti takému Real Sociedad /naposledy/ popľantá 73 minút zápasu v ničote, aby napriek tomu stihol aj tak celej planéte dokázať, že je tým najmenším futbalistom, ktorý dokáže každého iného na ihrisku urobiť ešte menším. Pokiaľ čakáte, že argentínko vyskočí z obrazovky a dá to v obývačke medzi nohy aj vám, tak presne dnes. Numbthree.

Najsledovanejšie bago na zemeguli, aspoň teda podľa slov slávnych h8rov, kopeme pri 1.9 versus 4, sypem vrece, mech bandur i frajerkin vianočný darček na neprehru Realu. A to Navasovi neverím ani krstné meno. Kritický bod 4.

Život je príliš krátky na to, aby sme tancovali so škaredými ženami, ešte kratší na to, aby ste zmeškali šlehu roka. Messi a Plačkando tu nebudú navždy a už teraz to majú bližšie ako ďalej.

Najluxusnejšia scéna sa dnes volá Futbal. El Clásico a porke te kierroo, amigos!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal