Sledujte nás

Futbal

Anjel otvoril cestu do pekla

Včerajší Park princov rozmetal katalánsku pýchu na žobrácku huňu, Barcelona so spektakulárnym ofenzívnym trojzubcom Messi – Neymar – Suarez vystrelila za deväťdesiat minút presne raz na bránu a sám Leo, a to sa podržte, sa v šestnástke súpera nedotkol lopty čo by jediný raz.

Argentínsky cupko stratil loptu osemnásťkrát a so Suarezom si vymenil presne päť prihrávok. Všetci spomenutí navyše v plnej forme a nezranení, vtípky, irónia i sarkazmus nabok. Hej, sú to iba ľudia, nezabudnite však, že s platom, na ktorý priemerný Slovák potrebuje 1328 rokov. Kto proste zápas nevidel, nemôže uveriť.

I za stavu dva nula ešte lover, hejter i futbalový agnostik povinne veril v barcelonský tlak a nejaký ten pokus o obrat, gól na drne rivala, toť poklad predsa jest. Depak. Barcelona naďalej a ireverzibilne pripomínala Osasunu o deviatich v poli, všade druhá najlepšia na ihrisku. Po treťom klinci bolo všetkým radno veriť, že to čo vidíme už ani nie je jedenástka, čo schytáva debakel, lež skôr klub, ktorý stráca tvár… Že koniec jednej éry? Trochu prehnané, Luis Enrique už ale príchod leta nemá nárok prežiť.

Senžermén by s včerajším výkonom porazil každé mužstvo na planéte, takticky, fyzicky, mentálne, všelijako. Emre je kráľom Paríža, Anjel Maria otvoril cestu do pekiel. A na jej posledné dobrodružstvo je 8.marca na Nou Camp zvedavá celá planéta …

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal