Sledujte nás

Futbal

Nou Camp, tutovka alebo zázrak?

V celosvetovo očakávanej odvete titanov na sakrálnej tráve Nou Camp všetko jasné. Katalánska hypernova versus anjelmariovci spod Ajfelovky, nula versus štyri, choď a ber versus počkaj a uvidíš, z hľadiska postupu zázrak versus tutovka.

Streliť parížskej obrane pri jej štatistickom veličenstve – skóre v posledných šiestich dueloch 15:1 – čo len tri kúsky znie ako scifi, o to viac keď si spomeniete, že Blaugrana trafila v Parku Princov súperovu bránu presne raz. Veriť na druhej strane na čísla proti v súčasnosti naspídovanej trojvidlici Messi – Suarez – Neymar, to radšej risknúť kino a Únos s diabetičkou čo hltla Študentskú pečať. Barca sfúkla celte v sobotu Figo 5:0, predtým prederavila Sporting Gijon 6:1, uletená imaginácia tak nemusí ísť na hranu, aby si vedela predstaviť všetky štyri potrebné vo „francúzskej“ sieti, čo i cez vrátivšieho sa Thiago Silvu v zadnom voji princov. Pri jasnej stávke na útok však nedostať popri tom a zrovna proti cavaniovcom ani jeden, to chce verneovského fantastu, koperfíldovského iluzionistu a presne ten jeden úspešný zápas z trinástich virtuálne hraných. A teraz vyberajte.

Garyho starý dobrý vraví, že zašprintuješ, zamakáš, vybojuješ loptu, dvihneš hlavu a – všade Barcelona. Bukmejkri vravia, že parížsku kefu Blaugrana nepredá a na domácom trse natočí Enrique Lučo svoju ligomajstrovú labutiu pieseň. Žiadnemu tímu v histórii Starleague sa nepodarilo predrať cez 4:0, kurzy na postup 1.08 versus 12.5. Keď mi Mohamed Al-Fayed požičia na šesť minút milión, viem, ako od štvrtka nemusieť na pár rokov do roboty.

Barcelonské spektákulum alebo rana Anjela Máriu a cesta do pekiel? Že zážitoček, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal