Sledujte nás

Anglicko

EPL: Na Bielu sobotu Kane, Lukaku, Aguero

Na Bielu sobotu Kane, Lukaku, Aguero.

Radšej plieskať pod Tatrou babské riťky jak hľadať v anglickom parku skryté jajka, keď už ale cez Veľkú noc za LaManč, tak určite na futbal. Vitajte pri troch rýchlovkách 33.kola Premier League, priatelia.

TOTTENHAM – BOURNEMOUTH

Pochettinovci naposledy devastačne zmlátili desiaty Watford a už aj s navrátivším Victorom Wanyamom v svojom bielom šíku to majú dnes na severe Londýna schytať pätnáste Cherries, ktorých jediné víťazstvo nad Tottenhamom datuje rok 1957. Spurs inkasovali v sezóne nateraz 22 gólov, najmenej z celého pelotónu premierligovej dvadsiatky a z White Hart Lane by mali pri papierovo stále existujúcej nádeji na titul poslať čerešničkárov domov pri 1.3. Dele. Kane.

EVERTON – BURNLEY

V zozname najchudobnejších z tých najlepších nájdete hneď v prvej trojke nejakého Lukaku, skórovať v ôsmich domácich dueloch za sebou sa kedysi podarilo komusi v erbe Toffees v roku 1964. Torpedoidné vehikulum čierneho Belgičana kope neskutočnú fazónu, na ktorej trefu v poslednej dobe nevsádzajú len tí, čo okrádajú vlastnú rodinu. Za tri body idú modrí z Goodisonovho parku pri 1.48.

SOUTHAMPTON – MAN CITY

Rakovská i Flašíková to teda majú za sebou a ani bledomodrá z Manchestru nevyzerá s Pepem na diamantovú svadbu. Jo, Aguero kopol v desiatich dueloch desať gólov, Sane je už rýchlejší ako Sterling a šejkovi ropári sú celkovo favoritom pri 1.8, pokiaľ ale na juhu Albionu skúsite prekvapko, pri všeobecných tragédoch Bravo – Caballero v bráne Citizens sa vám ani nebudem čudovať. Na St. Mary každopádne ofenzívna šleha kola.

V každej žene je kus svokry, v pondelok vodu určite nešetrite a dopremierligotania, amigos…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko