Sledujte nás

Futbal

Desina na Bayern?

Desina na Bayern - BROsport.sk

Čas druhého dejstva bitky megatankerov, v ktorej všeobecne registrujú straty v ktoromkoľvek význame slova a pravidelne obe strany. V španielskom kapitole sa večer kope o jediné – kto komu zlomí naprogramovanú futbalovú hlavu. Asi tak, ako zlomila úvodné dejiny súboja Vidalova kozmická rana v Allianz Arena.

Bayern vie, že na sakrálnej tráve kráľov Madridu musí minimálne dva dať a hlavne viac ako jeden nedostať /prvý zápas 1:2/, čo je pri madridskej štatistike posledných 34-och domácich duelov v Lige majstrov s minimálne jednou trefou v sieti súpera tak na bipolárnu Ancelottiho depku. Mníchov pošle na špicu voja konečne Lewandowského aj s jeho pätnástimi gólmi v posledných 11-ich zápasoch za klub, štatistikou prezentujúcou v momente súčasnom o bradavku viac ako akákoľvek bombastika Gonalda v Reale.

Kurzy 2.5 versus 2.9 vyrovnané jak Quasimodov sen, pokiaľ ste nenašli v tímoch výraznejší rozdiel, potom ste zabudli na Keylora Navasa.

Bayern hrá na postup pri 4.2 /Real 1.3/, so spomenutým vybitým ističom v bráne Pusiniek nemôže pri podobnom čísle pragmatický tipér nepoložiť symbolický desiatok na bavorské zmŕtvychvstanie.

Dajte si o 17:20 predjedlo českého hokejového finále s Kometou Brno „co prý znova sežere liberecké Tygry“ a potom už hŕ na hlavné menu. Vidličku do ľavej, do pravej čo chcete a že zážitoček, amigos.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal