Sledujte nás

Futbal

Desatoro pred El Clásicom

Desatoro pred Clasicom

Nedeľa, kedy že čo futbal spojil, človek nech nerozlučuje. Madrid a jeho desatoro. Las pasiones son los viajes del corazón. Vášeň cesta srdca jest.

1. Ruku hore kto pamätá Klasiko s neistejšími brankármi na oboch stranách vôbec, to pri všetkej úcte ku Keylorovi Navasovi aj Ter Stegenovi. Zarátané aj depehá.

2. Čierno-biela na Dani Alvesovi akosi nesedí, jeho predaj ale v Katalánsku dnes ľutuje už aj miništrant v zakristii Sagrada Familia. Pique, Umtiti vzadu, dajme tomu, z Jordi Albu ostal už ale iba zombie. Zvážte druhú stranu defenzívneho voja s naspídovaným Marcelom či metamorfovaným Dani Carvajalom a povedzte, kde to na Bernabeu zaváňa tamker hell katastrofikom. Blaugrana všeobecne nedokáže minimálne raz neinkasovať.

3. Rakitic a Iniesta bojujú so sebadôverou, nepamätám, kedy som videl druhomenovaného urobiť toľko faulov ako za posledný mesiac. Mladosť nekúpiš, starobu nepredáš.

4. Odkedy opustil Atletico, Arda Turan iba hľadá vlastnú menovku. Andre Gomes, faciálna paréza. Neliečiteľné. Messi sa hýbe stále hlbšie a hlbšie, čo v prípade BarCE jasne ukazuje že nejde na všetky valCE. 

5. Po turínskom debakli sa stretli Lionel Messi, Andres Iniesta a Javier Mascherano s trénerským manažmentom a zvažovali formáciu 3-4-3, no nezapáčila sa. Pri Enriquem nikdy nevieš. Čo vytiahne hezoun večer z poveľkonočného kindervajka?

6. StaVIAC VIAC na sólistov, Barca akoby strácala kolektívnu pracovnú morálku. Juventus sa ukázal ako dosť že iný tanier špagiet než nejaký PSG.

7. Real kope s mentalitou, čo vylučuje možnosť prijatia prehry. Bohovia a Šťastena navyše súhlasia. I keď AK má CR7 niečo premastenejšie ako Messi, tak vraj sixpack. Shayk nedá lajk.

8. Experti na Real ledva pamätajú kedy mali Pusinky silnejšiu lavičku. To isté v Barcelone. Len naopak. La Masia?

9. Hlavu ťažko ojebabreš. Zidane po sezóne ostáva. Luis Enrique určite nie.

10. Kurzy 2.1 versus 3.3, tipéri ale s peniažkami pozor – lopta bude ťažko niekedy guľatejšia ako večer na Santiago. Neurol na noc nepostačí a Cypralex zaberá až o mesiac.

Tak. Randevouz za milión miliárd dvíha spektakulárnu oponu. Splyňme s krivkami časopriestoru, kde nedýcha Španielsko a zafibriluje zvyšok sveta.

Zážitoček a vamos amigos!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal