Sledujte nás

Anglicko

EPL: Férovka na diaľku, Conte -Pochettino

Messi je lepší ako Gonaldo, lebo postaví z gauča aj tých, čo už videli vo futbale úplne všetko. Man Urinated kope agonicky, a nie iba zato, že Faul-eny. A Zdeno by mal na poslednú chvíľu pozvať do vykradnutého sokolieho béčka aspoň troch bosohlavých borcov z macedónskeho parlamentu. Na oslabovky. Vitajte na nedeľných ostrovoch Vilka Dobyvateľa, amigos.

EVERTON – CHELSEA

Odrež Hazarda – zabiješ Chelsea, len keby to bolo také ľahké aj realizivať ako napísať. Borci s nízkym ťažiskom akoby v poslednej dobe ešte jasnejšie naznačovali, kde tkvie najružovejšia budúcnosť v hre hier, zabudnite na kraučovcov. Líder spod Stamfordského mosta ladí elasticky, rýchlo, efektívne a dobre, do Liverpoolu prišiel v zdravotnej plnke a i napriek superforme okrídlencov pána Pochettina dnes už ťažko veriť, žeby si svoju epickú šancu na titul anglického futbalového kráľa nechal len tak vyfúknuť. Conte vie miimálne dve veci. Že v modrom Liverpoole vlečú Cukríky šnúru ôsmich víťazstiev v rade, čo je za posledných 27 rokov miestna štatistická topka, a že všetky oriešky na lúskanie do zvyšku sezóny už budú minimálne na papieri iba z kategórie ľahších. Neprehrať je presne dnes viac ako vyhrať.

V Goodison Parku nepoznajú brata, kurzy v zápase pravdy kde vraj modrejší ustúpi píšu pri 4 versus 2. Keby Toffees zvalili Chelsea, na ostrovoch sa pred letom môže ešte sakramentsky otepliť.

TOTTENHAM – ARSENAL

Časy keď sme fandili na White Hart Lane milovanému Fulhamu si už nezopakujeme, Arsenal kope na miestnej epickej hrude severného Londýna 50-te a zároveň posledné derby Premier League. Po zbúranom Upton Parku ďalšia slza, na staré kolená začínam chápať skrytú averziu k dejinám. Tottenam a spomínaná Chelsea sú pár kôl pred koncom sezóny v parádnom brejku pred zvyškom pelotónu a je viac než jasné, že titul ostane niekde medzi Big Benom, Downing Street 10 a Buckinghamským hradom. Kohúty sťahujú v novej sezóne pakšamety na Wembley, dovtedy chcú ale v životnej šanci potvrdiť Pochettinove slová: „Nechcem poraziť Arsenal. Chem poraziť devätnásť tímov v lige“. Strata Spurs na vedúce Blues činí päť kôl pred koncom štyri body, Gunners sú nedostižných 14 bodov za dnešným sokom.

Najoddanejších kamošov zo severu hlavného mesta sveta delí sedem kiláskov a v exhibičnom derby si idú bratsky rozbiť obličaj pri 1.9 versus 4.4. Danny Rose mimo, Mousa Dembele neistý. Laurent Koscielny na 60%, Alex Oxlade-Chamberlain čaká na svoju šancu.
Dámy a páni, čím neskôr sa narodíte, tým hrubšia bude učebnica dejepisu ktorú sa budete učiť. A posledná aprílová nedeľa 2017 vraj raz bude v nej.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko