Sledujte nás

Futbal

Opäť je tu finále Ligy majstrov

Opäť je tu finále Ligy majstrov - BROsport.sk

Džidži tvrdí, že futbal nie je viac ako obyčajná hra iba v troch prípadoch. Sú to tieto dva – Ak hráte finále Ligy majstrov.

Stará dáma vybehne na Real v našponovaných podväzkoch nadržanej tínedžerky, Allegriho luxus vybrať si schému 4-2-3-1 alebo 3-4-2-1 podrží zidanovcov navyše ešte chvíľu v celkom slušnom šachu. Pusinky nestihnú doliečiť Daniela Carvajala a jediná dilema na štyri sa v Cardife nateraz volá Bale alebo Isco.

Štatistiky prenechajte tým, čo v živote nevideli bikini, špekulácie ostatným, čo nečítali Nostradama, isté je jedno – titul si nemôžete zaslúžiť, titul môžete iba vyhrať. Oba tímy disponujú prílišnou dokonalosťou nato, aby sa dalo čokoľvek dôveryhodnejšie od toho tvrdiť, najčastejší tip odborníkov 1:1 s možným predĺžením a penaltami v závere radno brať ako alibisticky najlogickejší. Jedna teoretická tutovka by tu ale bola. Higuain nie je slabší Ronalda, Dybala Benzemu, hádanku Buffon – Navas nechám na vás.

Odstrelí Juve parnému valcu Realu vibrátor alebo pošle Gonaldo CR Boot-iful Džidžiho sny o víťazstve v Lige majstrov do večných lovíšť? Položme klubizmus nabok, doprajme férovku lepšiemu a hlavne – nech to všetko vyhrá predovšetkým Futbal.

Zážitoček, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal