Sledujte nás

Anglicko

O chvíľu štartuje liga líg

O chvíľu štartuje liga líg - BROsport.sk

Po takmer trojmesačnom premierligovom celibáte, počas ktorého sme okrem zápchy na Jadran stihli odprevadiť Sagana z Túr, Neymara z Nou Kamp, Usaina z blokov, Abramovica od manželky a čoskoro i Plavčana z vlády prichádza za Lamanč konečne a znova onen čas ekrazitu napätia na zelenej pastve samej najfajnovejšej futbalovej noblesy. Súboj umu, šťasteny, náhody, grácie, ilúzie, radosti i prasknutých nervov. Kráľovský Albion víta štart dvadsiateho piateho ročníka Premier League, načase dorobiť faktúrky v robote, prasknutý radiátor v kúpeľni i čipkovaného partnera v spálni.

Premier League 2017/2018, presne tak ako jej skoro kompletný predošlý ročník z tunajšej pisárskej dielne, bude znova o príležitostných krátkych všimkách, ešte kratších analýzach, možných /ne/možnostiach, nízkej čítanosti, a neraz i o tipoch, kurzoch a stávkovaní. Nie som Mark Lawrenson, Pete Nordsted, ani žiaden iný expert na tipovanie, už to, že som chcel byť lekár, stal som sa inžinier a teraz sedím za katedrou na gymku hovorí svoje. Športom v nejednej forme ale žijem odmala, pri futbale konkrétne som skončil po úraze a následnej chorobe v doraste. Ak budete teda mať, vážení futbalobratia a sestry, k „premierligotaniu“ čokoľvek doplňujúce, upresňujúce i kritické, potešenie len na mojej strane. Dva plus dva boli a sú totiž vo futbale často štyri a pol, prípadne viac a každý sme najväčší frajer výsadne za svojou myškou. Šermujme preto slovami tak, aby nás hra hier pri vzájomných komentároch radšej spájala než rozdeľovala.

 V Anglicku kopú najplnokrvnejšiu futbalovú ligu na svete vraj iba preto, že tu nie sú malé kluby – iba tie veľké a ešte väčšie. Prichádza čas na koštovku, priatelia, vytešme sa.

A pokiaľ bude môj minister musieť do výkopu 2.kola vypratať ofis, potom na tom nie som s tipovaním na úvod až tak zle:)

Dopremierligotania, amigos.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko