Sledujte nás

Futbal

La Liga – časť 1.

La Liga – časť 1. - BROsport.sk

Španielska najvyššia herecká, ehm fodbalová súťaž tento víkend začala svoju 87. sériu, v ktorej opäť budeme nielen svedkami hereckých výkonov hodných Oscarov, clásicových strkaním, faciek, možno vypichnutých očí, ale aj tiki-takingu a množstva skvostných futbalových kúskov.

Kvalitu tohto seriálu stále znižujú čím ďalej tým lepšie herecké výkony niektorých svetových borcov, v hlavnej úlohe so Zubaresom, CR6.83 alebo aj Ramosom. O všetkých je známe, že v ich okolí sa líši hodnota gravitačného zrýchlenia od normalizovanej 9,81 m/s^2 zhruba o nejaký meter a nebál by som sa povedať že aj o dva. Dosť však bolo prológu a poďme na to, čo nás čaká v nedeľu večer. Mohol by som písať o úvodných zápasoch minuloročných nováčikov, ale viem, že sa nenájde viac ako jeden jedinec z desiatich, ktorý by uhádol všetkých troch bez gúglenia. Mimochodom Alaves, Leganes a Osasuna (zdroj Gugl). Všetci však v tejto súťaži sledujú len Real, Barcelonu a Simeoneových wrestlerov Colchoneros.

FC Barcelona – Betis Sevilla

Posledné roky na Pyrenejskom polostrove dominujúci Blaugranas v príprave pod novým trénerom Valverdem ukazovali, že opäť budú vo skvelej forme a že si brúsia zuby (hlavne Luis) na trofeje z všetkých troch frontov, kde budú bojovať. V príprave ich ťahal brazílsky Delfín, ktorého sa však museli vzdať v prospech parížskej ZOO za rekordných 222 mega. O tom ale písať netreba, bolo toho všade už dosť. Posily zatiaľ veľmi neprišli, Semedo do defenzívy a Deulofeu na Neymarovu pozíciu. Prestupová bomba z Katalánska do mesta Beatles ani do Westfálska nepadli a tak najJANGAvejšou kométou je zatiaľ príchod Paulinha za 40 mega. Fakt. Posila.

Betis sa vzdal najlepšieho hráča ME U-21 Daniho Ceballosa. V prospech Realu. A teraz porovnanie:

Paulinho – Ceballos. Dobre. 2:0 žeby?

Deportivo La Coruňa – Real Madrid

Domáci neporazili Real od roku 2008 a ani dnes sa nečaká, že by brali všetky body. Ono všeobecne sa nečaká, že by vzali čo len jeden. Depor udržalo Andoneho, o ktorého bol záujem v Sportingu Lisabon, no prišlo o Kakutu, brankára Luxa, či Rieru. Real posilňoval vzadu, Theo Hernanzdéz z Atletica (po hosťovaní v Alavese) však na prezentácii ukázal schopnosti Paulinha, takže sa budeme musieť nechať prekvapiť ako zvládne Real, ďalej Jesus Vallejo a Dani Ceballos. Odišli Morata, Mariano, Coentrao a Danilo (henten chvalabohu). Ostali Bale, Benzema (bohužiaľ zatiaľ). Real má jednoznačne najlepšiu zálohu a lavičku na svete, dvoch momentálne asi najlepších krajných bekov čo sa týka ofenzívy (nie je to Walker za 50 mega, ktorý nevie v zápase trafiť jeden presný center). Favorit v zápase jasný. Vlastne je to favorit na celkový triumf po tom, čo sme videli v zápasoch s Barcelonou.

Tip 1:4. Isco = Disco

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal