Sledujte nás

Anglicko

EPL: Kde náhoda je dirigent

Marcos - BROsport.sk

Druhé kolo okrem kôpky iného znova potvrdilo, že vo futbale nemusí vyhrať krajší a dominantnejší, pri držaní lopty 77% a počte prihrávok o 520 vyššom ako súper úplne stačí, keď vám sudí neuzná gól a zbytok veselo pokakáte aj sami. U takého Arsena biznis ass južuel.

MAN UNITED – LEICESTER CITY

Červená je dobrá na Ferrari, zlá na hemoroide, tá úplne najhoršia na mančesterskom drese. Nateraz určite. Devilpozitívi tancujú na úvod ligy zatracene snobskú žúrku pekelného rokenrolu a zdá sa, že aj sám Jose len „zírá“ ako strieľa červeným kopyto. Pogba + Lukaku, £89m + £75m, k tomu neudržateľne nadržaný Rashford, kompaktný Matic, znovuobjavený /?/ Martial, a chrabrým Labutiam neostalo naposledy doma na juhu Walesu nič len pozbierať dolámané pirka.

Dva zápasy, osem gólov, nula vo vlastnej sieti a dnes pri 1.3 versus 12.5 ťažko závidieť Leicestru aj šoféra v autobuse.

A kto nevsádza na Lukaku, okráda vraj rodinu.

CHELSEA – EVERTON

Disponuje výrazom poľského misionára v Zimbabwe, pred šiestimi rokmi ale dupol borec na plyn a v zóne s predpísanou päťdesiatkou pri 113-ich kilometroch za hodinu na ťachometri zbúral na mokrej vozovke v Madride betónovú stenu. A nielen ju. Pri nehode zomiera v jeho aute 19-ročná dievčina a Marcus Alonso vtedy aj s nejakým tým poldeckom v krvi sa len pred rokom vykupuje z basy pokutou 61-tisíc eur a vyše trojročným zákazom šoférovania.

Dnes dvadsaťšesť+ ročný rodák z Madridu, ktorého dedko kopal osem rokov za prvý tím Realu a otec istý čas za Atletico i Barcu má ale, zdá sa, pochabosti za sebou a na Wembley v derby proti Spurs v ostatnom kole potvrdil chýr o kopačkách s nohami z Matrixu. Ľavý obranca, ktorý sa z útoku dozadu občas aj ozaj vráti, spravil Chelsea dvoma pumelicami všetky body a už v minulej sezóne ukázal nenápadne brilantnú futbalovú kadenciu. Držím palce. Fandovia zo Stamfordského mosta budú však súhlasiť, že Chelsea je bez /čítaj oddelene/ Hazarda furt ako pacient bez slepáka. Dá sa bez neho žiť, jazva ale nechce na výstavu.

1.5 versus 7, Evertonu chýba penetrák, aj proti City ale trafil dvakrát bránu a bral skoro všetky body. S Linekerom, že Rooney je podceňovaný už každopádne dva týždne, ťažko súhlasiť. Sorry, Wayne.

LIVERPOOL – ARSENAL

S Delostrelcami tiahne na sever vraj už aj Alexis Sanchez. Vraví, že rozhodne on. Alebo Mané.

2.2 versus 3.5, prdík v deväťdesiatročných spoďaroch je v tomto prípade istejšia voľba ako tip na výsledok.

Pri tipovaní nezabudnite, že náhoda je dirigent a šťastena nikdy nie radodajka, vychutnajte dobrý fodbálek a zo soboty na nedeľu točte budík. Na Mayweather – McGregor mám tutovku – ikska to zaručene nebude 🙂

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko