Sledujte nás

Futbal

Kvalifikácia na MS pokračuje

Kvalifikácia na MS pokračuje - BROsport.sk

Nedeľa poobede, vonku chladno, sychravo. Skvelý čas na poriadnu dávku medzinárodného futbalu. Majstrovstvá sveta sa blížia a bitky sa začínajú vyostrovať.

Bielorusko – Švédsko

Švédi si vo štvrtok pripravili nemálo problémov po prehre 2:3 s Bulharmi, a dnes si tak nemôžu dovoliť zaváhanie. Teda, nemali by, ak nechcú prísť o sľubne rozohratú kvalifikáciu. Na druhej strane Bielorusom po hanebnej porážke s Luxemburskom už o postup nejde, môžu sa len pokúsiť vynahradiť fanúšikom to, čo im nedali posledný zápas. Nemyslím si ale, že dnešný súper je na to vhodný. 

Tip 0:2.

Maďarsko – Portugalsko

Naši južní susedia si v kvalifikácii nevodia vôbec zle, no aj napriek tomu majú už len teoretickú šancu na postup. Maďarsko prehralo štyri z posledných piatich duelov, takže Portugalsko, ktoré prehralo jediný zo svojich ostatných osem zápasov (aj to na penalty proti Čile), je dnes jasným favoritom. V zostave by sa mal opäť ukázať aj CR7, takže sa môžeme tešiť na poriadnu šouku.

Tip 1:3.

Grécko – Belgicko

Skupina H nie je pre diváka veľmi atraktívna, dnes ale uvidíme súboj prvého Belgicka s (prekvapivo) druhým Gréckom. Červení diabli si túto skupinu nemôžu vynachváliť, čo je jasne viditeľné na výsledkoch – 6 výhier, 1 remíza, skóre 33:2 (!) a neohrozená prvá priečka v tabuľke. Gréci by dnes boli nadšení aj z remízy (posledné 4 kvalifikačné súboje remizovali), no nemyslím si, že dokážu udržať čisté konto, či vstietiť čo i len jediný gól. 

Tip 0:3.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal