Sledujte nás

Anglicko

EPL: Pumelica kola u mančesterských šejkov

EPL: Pumelica kola u mančesterských šejkov - BROsport.sk

Po reprepauze si bude dobre zopakovať šesť hlavných právd z ostatného kola spoza LaManč. Bilica furt bijú ako žito, Palace je na kryštál, Rumy už pomalší než Fabregas, Everton Neverton, 4rseNUL na odpadnutú sietnicu a Karius mešuge, čo si naďalej trúfa na viac ako naozaj vie. Vitajte v štvrtom kole, priatelia.

MANCHESTER CITY – LIVERPOOL

Pumelicu kola kopeme u mančesterských šejkov, aké bowle namiešajú na miestnom drne Etihad belasý Ježiš s DeBruynom a Aguerom netuší zatiaľ ani Klopp. Chystajte orosený Pilsner, férovka ofenzív pri 1.9 versus 4.3 už možno aj so zázračne uzdraveným Coutinhom a Maneho unikátnym blafákom vždy na opačnú stranu ako čakáte vyzerá na jasné dekórom víkendu. Keby som písal pre topky, poviem že remíza jak vyshita.

ARSENAL – BOURNEMOUTH

Všetkých by som ich predal, nechal sa po ostatnom kole na adresu wengerboys počuť ujo Neville, kto ale delostrelecké oštinohy naposledy proti Liverpoolu na Anfield Road sledoval, ťažko by zháňal kupca. Ak dnes Gunners na Emirates nespravia trápiace sa Cherries, Arsena môžu domáci fans postaviť už rovno na rampu.

Pri 1.4 /versus 8.8/ ide 83% tipérov All In. Arsene, don´t mess up.

EVERTON – TOTTENHAM

Staviť na výkon baránkoidného Evertonu, to radšej skúste Mascheranov hattrik, jeden set na slovenských volejbalistov alebo Metelkovu malú násobilku. Kurzy 4 versus 2, pred duelom zagúglite, koľko vypumpuje Waynovi dreger a položte na /neprehru/ Kohúta.

LEICESTER – CHELSEA

Leicester bude doma kusavý jak tesiláky na nedeľnej omši, či modrejší ustúpi rozhodujte pri 4.6 versus 1.8. Conte každopádne chytá starú dobrú slinu, s Hazardom v zostave nepipíkujte drobákmi proti vetru.

STOKE – MAN UNITED

Po troch kolách na ostrovoch nedostal De Gea gól ani proti Talianom v kvalifikácii, španielsky bradáč so zdanlivo vyoperovanou CNS jednoznačne figuruje ako uholný kameň pekelnej formy Devils. Či sú títo lepší bez Ibrahimovica uvidíme čoskoro, dať v dobe súčasnej z hry von Rashforda alebo Lukakua pomôže ale drajvu United asi ako Ibalgin na roztrhané väzy. Gól Lukaku. Pri 7.4 versus 1.5 veštia ostrovní wizards jasnú neprehru Devils.

Jediná rozkoš, ktorú si viete zopakovať trikrát po sebe, je gól v telke. Tak si ich užite a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko