Sledujte nás

Anglicko

EPL: Stret ťažkých váh na Stamforde

Poznáte lepšie mužstvo so slabším gólmanom ako je Real? Ja iba kopu slabších a s lepším. Pome ale radšej na ostrovy k ďalšej rýchlovke s troma tipmi v lige líg.

HUDDERSFIELD – TOTTENHAM

Spurs môžu proti nečakane kusavému Huddersfieldu /8.miesto, 9 bodov/ platiť daňovému úradu za únavu z Ligy majstrov, atak na tri body je pre argentino Pochettino band však jasným imperatívom. Can Harry hurry? Yes, Harry Kane.

MAN UNITED – CRYSTAL PALACE

Hosťujúce Eagles čím viac chcú, tým menej vedia a ešte menej môžu, nič ale netrvá večne, ani Flašíkovej silonky z Harrodsu nie. V Divadle snov si najskôr idú Orly po povinnú trojku, potom už bude ale načase skúsiť prvé body na nateraz doslova nulových Hodgson boys. Na Old Trafford visí mesiac nový baner – Nevsaď na Lukakua a okradneš rodinu.

CHELSEA – MAN CITY

Rany ťažkých váh zabolia dnes na Stamforde viac než Plačkovej ponuka na striptízek, ak chcete lekciu jak fičať v top flight s titulom najpomalší hráč ligy, potom najsapáči Seks Fabregas. Sorry, amigo. Na gólmanov 1:0 pre domáci erb, defenzíva zvyšuje na 2:0. V zálohe exportná remíza, Sterling koriguje na 2:1. Taxikár v Amsterdame trafil stĺp presnejšie ako Aguerro vinkel, zlomené rebrá dnes absentujúceho Argentínca páliaceho doteraz v superforme hrajú zrejme pre Chelsea.

Jediná rozkoš, ktorú si viete zopakovať trikrát po sebe, je gól v telke. Tak si ich užite aj dnes a dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko