Sledujte nás

Futbal

Čaká nás existenčný zápas

Viete, prečo Škóti pozerajú porno odzadu? Páči sa im tá časť, keď pani prostitútka vracia peniaze.

ŠKÓTSKO – SLOVENSKO

Vtípky na chvíľu nabok, v päťdesiattisícovom+ Hampden Parku nám v Glasgowe majú synovia dávnych Keltov každopádne čo vracať, spomeňte si na z našej strany presvedčivých 3:0 z októbra 2016.

Štart do kvalifikácie MS 2018 v skupine F mali Tartan Terriers tak riedky, že strach opantal aj Strachana, desať bodov z posledných štyroch zápasov a fenomenálna obrana s troma čistými kontami z ostatných štyroch duelov ale švihla Škóta v tabuľke o bodík za slovenského Sokola, jasne tak naznačiac, ako sa dnes hodia karty, kocky a po zápase možno aj kamene. Uvidíme, ako dolieči lýtko bijec Celticu Leigh Griffiths, isté je jedno – v bitke o životodarné druhé miesto v skupine Slovensko nesmie prehrať, domáci nesmú remizovať. Bo cestu do Ruska 2018 im Slováci akiste zamurujú Maltou v poslednom zápase skupiny na rodnej hrude. Daj Bože.

Za Lamanč v štvrtkový večer nebude riskovať už ani gambler v Las Vegas, všetci pôjdu pekne odzadu, jak už v úvode naznačené jest. Ľubo Moravčík si je istý bodom, ostrovný expert maximálne dvoma strelenými gólmi za zápas. Ak bude čo len jeden z Hamšíkovej nohy a do správnej siete, na Slovensku sa spokojne choďme radovať.

I keď teoreticky a nedajbože by sa tak ešte mohlo stať aj v Slovinsku.

Zážitoček, priatelia.

Tabuľka - BROsport.sk

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal