Sledujte nás

Anglicko

EPL: Kane proti United nenastúpi

Riadiť ligový klub je ako milovať sa s morskou pannou – vždy sa musíte zamerať na vrchnú polovicu. Viac info v Goodison Parku… Trojtipérske šortky, kolo rovných 10, priatelia.

MAN UNITED – TOTTENHAM

Držanie lopty 78%, no iba tri strely na bránu súpera a potom už len kefa v Huddersfielde a acidkofilný Lose Mourinho. S výkonom z minulého kola dostanú Devils v dnešnom Divadle snov šance menšie než Cibulková v eskimáckom kajaku, súboj dvadsaťbodových na starom Trafforde sľubuje každopádne, obojstranne i prinajmenšom zhoretú trávu. Exkluzívny herný lauf pochettinovcov postráda na hrote Kanea, stávka na kompletnú stratu domáceho erbu sa tak zdá byť nanajvýš sporadická. Uvidíme, koho pošle Jose na tlačovku po záverečnom hvizde.

Ak volíte medzi Rashfordom a Lukakum, najskôr skúste oboch. A potom mi ešte vysvetlite, ako sa taký Blind dokáže udržať v klube ako je United.

ARSENAL – SWANSEA

Ísť s plným mešcom na istotu pri Gunners, to si radšej prečítajte manuál ku Amoksiklavu, neošklbať na druhú stranu v domácom kotle nevýrazné Labute z Walesu, to by mohol starý dobrý Wenger zanedlho baliť vercajg ako neborák Koeman v Nevertone. Na Emirates v sobotu poobede vraj TT – trojbodovka tutovka. Samovrahovia a babišovci All In.

LIVERPOOL – HUDDERSFIELD

Väčšiu dieru ako mal vzadu Jurgen proti Spurs na osemdesiattisícovom drne Wembley som naposledy videl v prababkinej protéze na Krásnej Hôrke a potom ešte v najnovšom Hustleri na 8.strane, Lovren, Škrtel, či Mimolet, YNWA boys produkujú defenzívne priam genetickú hlinu. Huddersfield kope v tabuľke len bodík za domácimi a dnes okrem merkaptánu v trencli nepustí na Anfield Road zaručene ani štvorcový meter. Jurgen, no monkey business this time, škrtáme jednotku.

Jediná rozkoš, ktorú si viete zopakovať trikrát po sebe, je gól v telke. Tak si ich užite aj tentokrát a dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko