Sledujte nás

Futbal

Vo Wembley si Kohúti zatancujú Biely balet

Chrám dizajnovaný tak, aby sa v období medzi májom a júnom a 15-tou a 17-tou hodinou jeho pažiť kúpala v slnku, bo sa tu hrá FA Cup i zápasy majstrovstiev sveta. 

Deväťdesiattisícový majestát svetového futbalu, a 105-tisícový, ak pripočítate i miesta na státie. Druhý najväčší v celej Európe. Borough of Brent. Londýn. Jeho výsosť Wembley, bratia a sestry.

Nateraz domovská tráva Tottenhamu Hotspur víta ligomajstrovský duel dvoch sedembodových lídrov skupiny H, ktorí v domácich ligách zhodou okolností pustili naposledy komplet všetky tri body. Kohútov prekvapila v Divadle snov trojkolmica Gea – Lukaku – Martial, Realu Madrid uťal rekordnú šnúru bez prehry na súperových ihriskách v historickom zápase klubu piadimužík z Girony.

Hej, Tottenham bez Kanea je úplne že iné futbalové zvieratko ako keď kope s ním, Harryho náhradník, 32-ročný Llorente, navyše už zďaleka nedisponuje somatickou dynamikou a nenachádza siete súpera zo zeme či zo vzduchu ako za starých čias. Mladosť nekúpiš, starobu nepredáš, najsignifikantnejší problém Pochettina sa pýta koho na hrot. Nemáš Kanea, nemáš pravdy. I keď posledné správy zo severu Londýna vravia, že Kane už trénoval a mohol by nastúpiť, na 90 minút to najskôr nebude.

Los Blancos sa už v lietadle za La Manche pretekali v dĺžke kravát a v humore na Instagrame vediac, že po spomínanej prehre na 13-tisícovom štadióne s nováčikom La Ligy je v Londýne ich ďalšia prehra štatisticky možná len v prípade, že si ma Judínyová popletie so Skrúcaným. Zidanovci sú hrateľnejší ako boli v minulej sezóne, uvidíme, akú vraždu spácha Ramos vzadu a ako vysoko to bude lietať Céerkovi vpredu.

Predpokladané zostavy

Tottenham Hotspur:

Lloris; Sanchez, Alderweireld, Vertonghen; Tripper, Dier, Dembele, Davies; Eriksen, Alli, Llorente

Real Madrid:

Casilla; Hakimi, Ramos, Nacho, Marcelo; Casemiro, Modric, Kroos; Asensio, Ronaldo, Benzema

Wembley má vypredané. A to sa nestáva hneď tak úplne často ani lepším kapelám.

Zážitoček, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal