Sledujte nás

Anglicko

EPL: Trojtipovka kola číslo jedenásť

Rýchlosť v niektorých športoch zabíja. Hlavne tých, čo ju nemajú. Sledujte Fabregasa. Trojtipovka – rýchlovka kola číslo jedenásť, priatelia.

TOTTENHAM – CRYSTAL PALACE

Kohúty zrámovaii v Lige majstrov na Wembley nasposledy real /hej, s malým/ jak teta stoly po stužkovej, čo je ešte zaujímavejšie, pri drvivej dominancii štart – cieľ. Spurs papajú s Kaneom na hrote naozaj že sťa iné zvieratko, Dele Alli inú Deli a Eriksen je jednoducho sen. Skúste staviť v londýnskom derby na kryštály a najskôr sa vám zosype palác. Pokiaľ taký za dve éčka, prečo nie.

Tipneme 3:1

MAN CITY – ARSENAL

Šejkovia odstrelili v Lige majstrov Vezuv a spravili z márnekiarov druholigistu, to pri všetkej úcte k elegancii Neapolu. Reagovať na Saného rýchlosť je ako lapať pstruha holými rukami, Sterlinga oproti nedávnej dobe doslova nespoznávam, Otamendiho aplikačný softwér vymenili do šrubky. Bruyne, Aguero, Ježiš!? Sila City ako lídra tabuľky sa nateraz javí brutálna, jediný spôsob ako dať modrých dole je zlomiť ich psychicky. Čo bude z pohľadu dôležitosti zápasu aj pre Wengera dnes na Eastlands sizifovská drina.

Skúsime 3:1

CHELSEA – MAN UNITED

Conteovci si v Lige majstrov najprv cvakli selfíčko pred Koloseom a potom miešky v trencloch, trojgólová kefa z Ríma a pokuta pre kúzelníka, čo navrhol predať zo Stamfordského mosta Matica. Horšie sa ísť nedá, pomalšie ako Fabregas tiež nie, súboj kolosov na juhozápade hlavného mesta sveta bude každopádne tvrdší jak posledné poldecko na Prednej Hore. Už sa teším, čo pošepká Jose Talianovi po záverečnom hvizde do uška tentoraz.

Dáme 2:2

So stávkovaním opatrne. Ak chcete byť miliardárom, pomôžte radšej miliarde ľudí.

A dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko