Sledujte nás

Anglicko

EPL: Derby. Derby. Derby.

Slovo derby má v angličtine tri významy. Je to buď anglický tvrdý syr typu čedar, dostih trojročných koní na 2400 metrov, alebo stretnutie dvoch miestnych športových oddielov. Kolo číslo šestnásť, priatelia.

WEST HAM – CHELSEA

Bidaka Bilica bili za Lamanč všade jak žito a prednedávnom musel borec z východu Londýna tahet. Jeho trénerský nástupca David Moyes kope ale zatiaľ tiež iba des a predposledným Hammers dáva dnes poobede v ligovom kole proti conteovcom šancu na plné body dvojciferný kurz tesne nad desať. Derby má pravidlá, ktorým začnete rozumieť presne vtedy, keď prestanú platiť, uveriť ale, žeby Chelsea s nadýchaným Hazard company pustila proti Hammers komplet trenky je asi jak skúsiť Ibalgin na potrhaný meniskus.

Skúsim 1:2

LIVERPOOL – EVERTON

Metropolitné grófstvo Anglicka núka chýrnu bitku o Merseyside a v ďalšom derby zeme Albionu nosí favorit v každom postavenom šíku jasne červenú. Po devastačnej nakladačne v Lige majstrov zakázal Putin v Moskve všetko od 7up po 7 statočných /Liverpool – Spartak 7:0/, na Anfield Road sa ale kope iná liga a náhoda figuruje v každej klasike ako hlavný dirigent. Pri excesívnom tipérskom riziku nezabúdajte, že štastena radodajkou nikdy nebola.

Skúsim 3:2

MAN UNITED – MAN CITY

Moment, kedy sa v Anglicku a okolitých planétach začas zastavuje evolúcia i hodiny na Greenwichi. Vo výstavnej dráme Divadla snov nakope Jose Pepeho a Pepe Joseho, nik nateraz neuvádza v akom poradí presne. Superego versus ego, klinická petarda 16.kola, najlepší gólman na svete versus guardiolistická delostrelitída. Dajte dva Prostenaly, kúpte žene wonderbru, vyvenčite psa, v najfutbalovejšom meste sveta žhaví pahreba tie naobrovskejšie bandurky.

Tešte sa žitiu i jeho hre kým môžete, vydržte keď musíte a dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko