Sledujte nás

Anglicko

EPL: Prekvapia opäť Kladivári?

Časy, keď sme počítali májové bublinky v Upton Parku zhltol prach dejín, futbalový chrám West Hamu na Boleyn Road nekompromisne zrovnali bágre a kedysi chýrni londýnski Kladivári schytávali od oných čias na držku pomaly v každom ostrovnom bare. Schytávali, kým neokradli dav tipérov výkonom „doma“ na London Stadium naposledy proti Chelsea. Sedemnáste kolo, priatelia.

WEST HAM – ARSENAL

Tak veru, Hammers v ostatnú sobotu priam báječne spravili v londýnskom derby súpera z juhu mesta /1:0/, keď si vysoko favorizovaní Blues dokázali za celý zápas vyrobiť presne jeden a pol gólovej šance, prihrávku mali za najväčšieho nepriateľa a v závere taký Willian už ani nevedel ako hodiť správne aut. Najbolestnejší výkon Chelsea v sezóne.

Hammers vôbec nehrajú tak zle ako vyzerajú v tabuľke, Arnautovic núka obrovský talent s ešte obrovskejšími rezervami, Masuaku je zrelý na objav roka, Lanzini zas nebezpečne pohľadný hračičkár. Ak zopakujú Kladivári vojenskú disciplínu a defenzívnu elasticitu produkovanú proti conteovcom, určite ani dnes nemusia kopnúť hrob. O to viac, že pri Gunners, profilujúcich v koncovke exkluzívne najkomplikovanejší futbal na zemeguli nikdy neviete, kto polkol koľko Neurolu.

Môj tip: Neprehra Arsenal.

SWANSEA – MAN CITY

Pepe Gloryola premenil City na sebechcenú Barcelonu, ubral na svalstve, pridal na rýchlosti, jak by proste pravil anglický romantik „a thing of beauty – joy forever“. Ak sa City nestane majstrom, ožením sa v druhú májovú nedeľu. Za prvú čo stretnem…

V živote stavte vždy na humor, pri tipovaní radšej tak, aby vás ráno nemuseli zobúdzať mŕtvych a…

Dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Anglicko