Sledujte nás

Anglicko

EPL: Predĺžia šejkovia šnúru?

Gól v telke je jediná rozkoš, ktorú si viete zopakovať trikrát po sebe. V sobotu podvečer tak ladíme Digi a Etihad Stadium, pumelica sedemnásteho kola sa kope v belasom Manchestri.

MAN CITY – TOTTENHAM

Je to mág, vraví Shearer, je to zviera, tvrdí Guardiola, je to borec, kvôli ktorému vydržím pri obrazovke do noci aj keby mal byť na pľaci sám, hovorí Lineker. Davida Silvu si v španielskej repre ledva všimnete, na Eastlands je však dlhodobo Guardiolov líbling a centrálna mozgová jednotka Citizens v jednom. Sane, Sterling, Aguero, či de Bruyne pripomínajú pstruhy v jarku, jedného chytíš, ďalšie dva ti utečú. Ederson v bráne navyše nepozná kiksy a šejkovia tak senzačne lámu čísla, štatistiky i rekordy Premier League. Päťdesiatdva gólov v sedemnástich zápasoch v jednej z najkvalitnejších líg sveta, pätnásť ligových víťazstiev za sebou? Ak plánujete na lýtko tetovačku Pepe 2017, tak to radšej s mančesterskými zázračníkmi určite počkajte.

Na druhej strane barikády dnes Mauricio Pochettino, napoleonický stratég, rodený motivátor, večný inovátor. V tabuľke štvrté Spurs produkujú futbal s hladom po lopte a priam hokejovým forčekingom, slabšia lavička sa javí ako hlavný hendikep severolondýnčanov.

Góly sú ako bábätká, všetky sú pekné. Zaželajme si v Manchestri plnú pôrodnicu a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko