Sledujte nás

Anglicko

EPL: Uspeje Pepe na Mersey?

Sila kúzelníka je vraj rovnako veľká ako viera publika v jeho mágiu. Nedeľné čaro futbalovej poézie dvíha na Anfield Road oponu, otvárajte modlitebné knižky, žalm 23. Liverpool, priatelia.

LIVERPOOL – MAN CITY

Superťažké kubatúry tankujú v polmiliónovej metropole na Mersey plnú nádrž, aby si červená s belasou premerali o pár hodín v exkluzívnej šupe ostrovného kola rýchlosť, silu, testosterón, kumšt i tep. A Jurgen a Pepe, borci, ktorí zaujmú aj pri čítaní etikety na matrac, si v bitke štvrtého s prvým sprobujú svoje taktické špekulum za nasledujúcich podmienok: 

Pepe vie, že ak ešte v lige neprehral, tak môže presne dnes, a že ak sa tak stane, tak sa nič nestane, lebo jeho náskok /čo aj/ pred druhým v tabuľke je deravý ako ústa starej indiánky vo Winetouovej teepee. Takisto /ne/vie, že silová plnka City disponuje ekrazitom, čo takmer nepohne kurzom na domáci erb ani v prípade, žeby poslal na pľac iba šejkovu lavičku. 

Jurgen vie, že jeho Reds kopú proti najbrilantnejšiemu tímu na zemeguli za posledné roky bez Coutinha a ak, tak po zranení s nie úplne hotovým Salahom. Takisto /ne/vie, že už v bráne prehráva 0:1, že uhrať 4.miesto v Premier League je celkom slušne speňažený počin, a hlavne, že prestíž figuruje ako tá najväčšia ošípaná v čeľadi dejín mužského pokolenia.

Ak ste na pohľadný fodbálek, ťažko budete v čase súcom vyberať parádnejšiu dvojicu. Lebo, verte, aj /priam nemožná/ konečná 0:0 bude tou, akú ste tohto roku ešte nesledovali. Ja byť v nedeľu v Liverpoole, dám tie tri januárové hodiny za plotom na Anfield i nastojáka, s nekresťanskou cenou za čierny lístok a bez spoďarov.

Že zážitoček, priatelia…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko