Sledujte nás

Anglicko

EPL: Husto vo Wembley

Viete ako spoznáte v londýnskom bordeli ateistku? Pri vrchole kričí Ó Darwin, Ó Darwin. Dnes to ale v hlavnom meste sveta má byť o úplne inom že vrchole. Našťastie. Dvadsiatesiedme kolo, priatelia.

TOTTENHAM – ARSENAL

Hádať sa na tom, koľko milimetrov mal ofsajd, kto koho kopol, kde, čím, skade a či vôbec, už po poslednom megafodbálku na Anfield Road nebaví nikoho, svoju pravdu má každý a dnes ju už nehľadajme v kontradikciách, to skôr v paráde, čo onehdy Spurs aj kloppovci v Liverpoole ponúkli.

Na stelárnej Wembley bude aj dnes husto jak v Malachovskej výstrihu, domáce Kohúty majú patetickú Chelsea na 4.mieste tabuľky nadosah a aj nanovo nabité wengerkanóny s Aaronom, Aubameyangom a Mkhitarianom na 6.mieste ligového rebríčka vedia, že v bitke o prvú štvorku – a o to viac že proti úhlavnému sokovi ligy – sa dnes neprehráva. Pozor na Arsenal, s novými posilami to môže byť celkom slušne vybalansovaný tím s nájdenou charizmou navyše.

Ak chcete sprobovať kde sa praží najvehementnejšia nenávisť v Premier League, zaručene laďte Digi. A pri údajne exkluzívnej remíze ešte jedna rada pre Kanea. Pri penalte určite dlhší rozbeh, bratm.

MAN CITY – LEICESTER

Mať tak duo Sane – Silva v modrobledej zostave a zvažujúc trucujúceho Mahreza na druhej strane barikády, tipnem 4+:1. Maródka City by ale donedávna naplnila košickú električku, s čím vybehnú odpočinutí a pár dní netrénujúci /?/ Skyblues na modrú líšku je nateraz neisté jak dierka z ktorej vyletí prd do kuchynského sitka.

Jedno je isté. Pepe vie, že víťazstvo je všetko. Že jediný, kto si na vás spomenie keď skončíte druhý, je vaša žena a pes. A že ani možná prehra na Eastlands nezmení nič na tom, že futbalový kráľ Albiónu bol zrejmý už pred mesiacom.

Bo ako vraví Vierka, je ťažké byť najlepšia, no niekto to robiť musí. Aj v bordeli.

Dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko