Sledujte nás

Ostatné športy

Pjongčang očami Mateja Tótha

Aj v horúcej Juhoafrickej republike sledujem vystúpenia našich športovcov na ZOH v Pjongčangu.

Nasťa nám opäť ukázala, že je pani športovkyňa. Jej výkony a výsledky sú fantastické, je to športový klenot a dnes už legenda svetového biatlonu. Inak ako v superlatívoch sa o nej ani nemôžem vyjadrovať. Poctivá práca, obeta a láska k športu v plnej paráde. 

Medailovú bilanciu Slovenska síce drží len ona, ale na OH podali veľmi slušné výkony aj iní. Zaujala Paulína Fialková, ktorá môže v budúcnosti zveľadiť našu zimnú medailovú bilanciu, ale nepodceňoval by som ani výkony Mateja Kazára, ktorý má na olympiáde vyrovnanú vysokú výkonnosť. Výbornú formu má aj Martin Očenáš, škoda, že v kritických momentoch prišli chyby na strelnici, ale pripravený je výborne. Sympatický výkon podal aj Peter Mlynár v klasickom šprinte.

Čo sa týka hokejistov, myslím, že podávajú výborné výkony. Na to, že je to mladý tím, ktorý nemá skúsenosti s veľkými turnajmi, mňa osobne príjemne prekvapili. Všetky zápasy hrali vyrovnanú partiu a za svoje výkony (aj v prehratých zápasoch) sa nemusia hanbiť. Aj tento turnaj ukazuje, ako sa svetový hokej vyrovnáva. Myslím, že osemfinále je úplne otvorené a ja držím chalanom palce, aby to nebol ich posledný zápas na OH.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Ostatné športy