Sledujte nás

Anglicko

EPL: Prežije futbalový dinosaurus?

S víťazstvom je to ako s Bohom. Ak veríš že je, potom existuje. A ak by dnes Wenger mohol niečo skúsiť, tak potom určite nejaký očenáš.

ARSENAL – MAN CITY

Výkon Gunners proti presne tomu istému súperovi vo finále EFL Cupu v ostatnú nedeľu na tráve Wembley natvrdo konkuroval babkinmu prsníku, postriebrená pušapka ušla, pod ňou však už ale ani hluché ucho, čo včera stratil susedov bernardín. Tri nula, gringo go home, fígle, ľsti a kúsky Saneho proti hádam najrýchlejšiemu týpkovi Premier League Bellerinovi vám len tak a hneď nepopíše ani kamasutra. Nemusí každý súhlasiť, že šejkovci kopú v dobe súcej najparádnejší futbal v galaxii, za Ave Pepe by však mohol spokojne zahlasovať aj prominentný modromančesterský hejter.

Štart Raheema Sterlinga neistý, po dvoch mesiacoch to údajne môže skúsiť aj s kolenom Gabriel Jesus. Na pár minút.

Arsenal spadol v ligovej tabuľke rovných desať bodov za štvrtý Tottenham, ak večer doma na Emirates znova exkrementuje trenku, vsadím bratov bitkojnový účet, že Wengerovi niekto hore zazvoní nad futbalovým hrobom. Bo ani na severe Londýna nemá čas času nadostač.

Predpokladané zostavy

Arsenal: Cech, Bellerin, Mustafi, Koscielny, Kolasinac, Xhaka, Ramsey, Wilshere, Mkhitaryan, Ozil, Aubameyang

Manchester: Ederson, Walker, Kompany, Otamendi, Zinchenko, Gundogan, Silva, De Bruyne, Bernardo, Sane, Aguero

Zroste Šariš, prepnite na Digi a vychutnajte si šláger núkajúci bitku o prežitie futbalového dinosaura. Bo či už tak či onak, Arsene na tom na konci dňa nemôže byť horšie ako nejeden novinár spod Tatry.

Dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko