Sledujte nás

Anglicko

EPL: Bitka na Temži

Shakespeare vraví, že muž je apríl keď dvorí, december keď sa ožení. Do svadby ďaleko, spokojne sa tak znova poďme potešiť na ostrovy, priatelia.

ARSENAL – STOKE

Hostia padli v tabuľke rýchlejšie jak Troškovej samodržky z poslaneckého stola a ani na severe Londýna nesľubujú miestni Gunners hustým chlapcom od severu viac než vrátenú facku za prehru v ich prvom zápase sezóny /1:0/. Z Emirates chce poslať Mkhitaryan a Aubameyang celý Stoke k stoke, Wenger sľubuje, že radšej už do polčasu, aby ušetril sily do Európskej ligy o pár dní proti moskovským CSKA. Kurzy na Wengera sa hýbu okolo 1.3, Potters môžu vyhrať v Londýne jeden zápas zo skoro desiatich.

CHELSEA – TOTTENHAM

Tvrdá bitka o prvú štvorku pýta na Temži ťažké rany, po ktorých prehrá ten na ne menej pripravený. Absolútne nevyspytateľné derby, kde v poslednom čase poblednutá a skoro na každom poste zdanlivo krívajúca Chelsea chce hryznúť presne tam, kde to Pochettinove Spurs najmenej čakajú. Kurzy 2.4 versus 3.1, Stamford Bridge kope exkluzívne dekórum prvoaprílovej nedele. Be there.

S poznaním, že lepšie je byť ženatý ako mŕtvy sa na vás teším aj nabudúce, užívajte sviatky a dopremierligotania teda, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko