Sledujte nás

Anglicko

EPL: Všade Salah

Keď som bol malý, bol som taký škaredý, že mi na krk zavesili rezeň, aby sa so mnou hral aspoň pes. V tabuľke predposledným Stoke už na Anfield Road vraj nepomôže ani ten rezeň.

LIVERPOOL – STOKE CITY

Zašprintuješ, zamakáš, vybojuješ loptu, dvihneš hlavu a – všade Salah. Červení idú pod Kloppom vskutku v takom laufe, že herne priam exemplárne naivnému Rímu sa v poslednej Lige majstrov laik len čudoval, odborník žasol. Pred každým inkasovaným gólom /či prihrávkou naň/ mal totiž objav roka z Anfield Road viac priestoru jak Trošková na Vadalovom pracovnom stole, Rimania si nedali námahu kvalitnejšie naštudovať ako Moa zmazal napríklad taký Mourinho skrz Younga, odveta u Vlkov Romula Réma tak bude zaručenou formalitou s exkluzívnym kurzom pre miliardárov. O to lepšie ale pre Kloppa dnes. Potters sú jedenásť zápasov v lige bez výhry, nikdy v Premier League na pôde Liverpoolu nezvíťazili /43-11-0!/, a keď spomínané „vraždění římskych nemluvňátek“ v utorkovej Champions League pruhovaní sledovali, tak iba v kaknutom pyžamku a spoza gauča.

Kurz na výhru Potters okolo jedenástky za pár šupov ale spokojne skúste. Keď ide o život, vysunuté sánky a zaťaté päste môžu byť viac ako podvedomie víťazov. A história je tiež len žena – vždy miluje to, čo ešte nezažila.

Nalaďte si You Never Walk Alone predtým ako padnú vo finále Ligy majstrov a dopremierligotania, priatelia…

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko