Sledujte nás

Futbal

Kto získa Slovenský pohár?

Prestížna náplasť za neúspech v ligovej súťaži, zápas o Československý Superpohár a miestenka do predkola Európskej ligy. O to všetko sa dnes bude hrať na trnavskom trávniku.

O Slovnaft Cup si to dnes o 17:25 rozdajú obhajca trofeje Slovan Bratislava a Ružomberok. Papierový favorit je asi všetkým jasný, no ako poznamenal tréner Belasých Ševela: “Čaká nás ťažký zápas.” Zisk titulu pre Slovan by sa za momentálnych okolností rovnal pravdepodobne zázraku, pohár je ale na dosah.

“Všetci hráči budú stopercentne pripravení. Je výborné, že mám konkurenciu v tíme, o to ľahšie sa mi tvorí základná zostava,” poznamenal Ševela. Nuž, niečo pravdy na tom je. Fanúšikov Slovana isto poteší aj navrátivší sa kapitán Boris Sekulič, ktorý pre zranenie vynechal posledné dva ligové súboje.

V kabíne Ružomberku núdza po motivácii rozhodne nie je. Ruža sa totiž vo finále Pohára predstaví po dlhých dvanástich rokoch. A kto vie. Možno nás všetkých poriadne prekvapí a pretrhne proti Slovanu nepriaznivú trojzápasovú šnúru prehier.

O 17:25 si teda nalaďte Dajto a majte po ruke vychladenú Plzničku. Premier League to asi nebude, ale je to náš futbal.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal