Sledujte nás

Futbal

Plačkanie liverpoolskeho fanúšika

Upozornenie hneď na začiatok. Ak si Realista alebo nemáš rád Červených od rieky Mersey, tento článok asi nie je úplne pre teba a páčiť sa ti nebude. Sorko.

Musím sa vyjadriť hneď k niekoľkým veciam, ktoré mi v noci nedali spať. Tak napríklad moment zápasu? Zápasnícky zákrok Ramosa na egyptského faraóna. Nech si každý hovorí čo chce, čisté to nebolo ani náhodou. Červení do toho momentu Baletky nepustili k ničomu kreatívnemu a potom príde toto. Päť minútové prerušenie rytmu hry, rozhodenie psychiky, strata kľúčového hráča. Navyše sa očakáva, že Salah kvôli zraneniu vynechá aj svetový šampionát.

Byť teraz v koži Kariusa by asi nechcel byť nikto. Skúste sa po takomto výkone navyše postaviť pred plnú tribúnu fanúšikov, ktorých ste obrali o futbalový sen. Nikdy som vo futbale nevidel nič emotívnejšie. Oči plné sĺz a gestá ľútosti zo zbabraného zápasu, ktorý pravdepodobne poznačil vašu budúcu kariéru. Určite Nemcovi nepomôže ani internet plný skvelých vtipov od expertov, ktorí si za sezónu pozrú konkrétne jeden futbalový zápas. Omajgad…

Nedá mi ešte nevyhlásiť nového nositeľa titulu Narcis planéty 2018. A víťazom sa stáva… SERGIO “The Butcher” RAMOS. Prerod zo škaredého káčatka na nastajlovaného nácka prežijem, ale keď po vyhratom finále inštruuješ spoluhráča, ako ťa má natáčať kamerou, ktorú mu zároveň dávaš do ruky, to je trošku cez hranicu. Čerešničkou už bol len sebamilujúci pohľad do kamery s pusinkou na záver.

Liverpoolu fandím už od detstva a je pre mňa srdcovou záležitosťou. Nič sa na tom nezmení ani po včerajšej noci, ani po ustavičných poznámkach všetkých okolo. Šport je o fandení srdcom a tých, ktorí to nedokážu, úprimne ľutujem.

PS: Ten gól Balea bol vskutku famózny…

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal