Sledujte nás

Futbal

Keď potrebuješ novú výzvu

Začnem vtipom. Predstavte si, že sa živíte tým, čo vás baví. Haha, ten mi vyšiel.

Dobre, ale teraz už vážne. Predstavte si, že sa fakt živíte tým, čo vás baví. Profesionálni športovci to o sebe môžu povedať. Napríklad futbalisti. Tí, ktorí sú kráľovsky zaplatení niekde v priemerných španielskych kluboch, prípadne anglických alebo katarských a podobných, ropou napumpovaných okresných mančaftoch. A potom je tu Cristiano Ronaldo.

Uznávaná CR7, ktorá začala doma na Madeire, pokračovala v Sportingu Lisabon, potom sa presunula k Sirovi Alexovi do Manchestru, aby nakoniec zakotvila v španielskej metropole v bielom drese Realu Madrid. Do minulého týždňa by to tak sedelo. No CR7 po deviatich rokoch v Madride vraj, ako uviedol v liste na rozlúčku, potrebuje novú výzvu. Keď hráš za Real a zarábaš toľko, že si môžeš s peniazmi utierať zadnicu, tak neviem, akú ďalšiu výzvu potrebuješ.

Preto je odchod do Turína jasne „logickou“ voľbou. Nebudeš musieť súťažiť s Messim a jeho Barcelonou alebo budeš súťažiť so sebou a bodovým rozdielom od druhého miesta. Nemusíš sa báť, že nevyhráš titul na konci ročníka, keď nemáš schopného protivníka, ktorý dokáže desať mesiacov podávať stabilné výkony. Ale ak dostaneš 30 mega ročne, ktoré ti zaplatí FIAT, tak prežiješ aj to, že budeš chodiť na tréningy a zápasy v modeli Multipla.

Veľa šťastia CR5,36 v prekonávaní nových výziev, ale či pomôžeš Juventusu vyhrať Ligu majstrov, o tom silno pochybujem. Víťazstvo v Serii A ti ale v porovnávaní s Messim pomôže asi tak, ako horský sprievodca českým turistom v Tatrách. Dostať však 105 mega za 33-ročného hráča, môže byť.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal