Sledujte nás

Anglicko

EPL: Tutovečka na tikete?

Keď ako tipér poviete, že vyhrá favorit a on naozaj vyhrá, povedia „šag to bolo jasné“. Ak ako tipér poviete, že vyhrá outsajder a on naozaj vyhrá, povedia „náhoda, eh?“. A ak ako tipér poviete, že vyhrá outsajder a on naozaj prehrá, povedia že ste prďús, táraj a cicinbrus. Poďme si znova vybrať.

WOLVERHAMPTON – MAN CITY

V augustovom sparnom lete, tutovečka na tikete? Za tisícku vsadiť chcete? Jak to býva – isto viete. Toť kurzy na internete: 11 – 6 – 1.2.

LIVERPOOL – BRIGHTON

Alisson je v bráne Reds nateraz taký stoik, že kým sa tímová trojka Karius dostane do ligovej brány, stihne prečítať všetky časti Pottera a vybaviť si pritom živnosť na tetovacie štúdio. Liverpoolu navyše nechýba exkluzívny futbalový penetrák a doma na Anfield bude zaručene hrýzť viac než tesiláky na nedeľnej omši. Brighton trhol naposledy mourinhovcom kúsok testes, dnes má papierovo na výhru jedného zápasu z 15-ich. Plus mínus.

Liverpool dnes porazí iba Liverpool.

MAN UNITED – TOTTENHAM

Sledovať hru United je ako pozorovať šarm Terezy Mayovej – kukáš, čumíš, veríš, hľadáš, furt skoro nič. Ak Jose pustí doma v divadle stále viac a viac rozpadávajúcich sa snov všetko perie, niektoré stávkovky môžu pomaly sťahovať kurzy nato, že Portugalec nedožije na Trafforde Vianoc.

Alibistická remízka, oba tímy strelia gól.

Hrajte s rozumom, kašlite na gambling a ak chcete byť predsa len miliardárom, pomôžte radšej miliarde ľudí.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 950x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko