Sledujte nás

Anglicko

EPL: Pozor na Líšky

Najťažšie je A – byť prezidentom v Bielom dome, B – pápežom vo Vatikáne, C – byť na opačnom konci kurtu proti Djokovičovi, D – trafiť presne tri výsledky zápasov Premier League…

LEICESTER – LIVERPOOL

Forma mladého Harry Maguirea a leucínové dávky Jamie Vardyho rastú už rýchlejšie než Kližanovi ego a ikonický The Sun na ostrovoch píše, že len čo Modré líšky vylezú po tréningu z mínus 130 stupňovej kryokomory, zožerú doma na King Power Stadium trávu aj s bránkami, Salahom a Kloppom. Poraziť lídra tabuľky od Mersey s nateraz troma víťazstvami a neinkasovaným gólom ostane výzvou pre všetkých veľkohubcov ešte pár dní, kto si odnesie bonus zo súboja modrej a červenej zvažujte pri 6.7 – 4.6 – 1.5. Liverpool ide ako torpédo, poznám ale hŕbu takých, čo položili proti vardyovcom a skončili pod vodou aj s tiketom.

Skúsim 2:2

CHELSEA – BOURNEMOUTH

Odkedy fajčí futbalový fanatik Maurizio Sarri o 90 minút cigariet denne menej, iba vyhráva. Tri duely, tri výhry, druhé miesto v tabuľke a všetky tie reči o možných problémoch The Blues v úvode sezóny vyzerajú razom až nečakane nekompatibilne s hbitým espritom borcov zo Stamfordského mosta. Hostia z južného pobrežia Albionu sú ale po troch kolách taktiež bez prehry /2_1_0/ a do Londýna zaručene necestujú oprobovať vodu v Temži, vyškeriť selfu pod Big Benom a ušuľkať si guľku v nose.

Kurzy 1.3 – 6 – 10.7

Skúsim 2:1

MAN CITY – NEWCASTLE

Keď vedeli Nové Zámky v ostatnom kole doma proti Chelsea vybehnúť s piatimi obrancami, dnes čakám, že pošlú aj Béčko a Beniteza do jej stredu. Straky ešte v novej sezóne nevyhrali a ak sa tak stane poobede na Etihad Stadium, v SkySport najskôr pretlačia Dúbravkovi menovku na DuBRAVOka. Guardiolovci triafali v predošlom kole na Wolverhamptone iba žrde, súperovho brankára a padajúcich obrancov, inkasovali z ofsajdu a navyše rukou, presne podľa hesla „nemáš Bruyna – nemáš výhry, nemáš VAR – nemáš pravdy“. Karma rada kompenzuje, pri 1.1 – 10 – 25 dobafká Aguero na gauči ďalšiu šišu a zavesí klasicky aspoň dva.

Skúsim 4:1

Pokiaľ som znova preháňal, tak máte pravdu, ak sa vám každopádne tipy pozdávajú, nechajte sa ovplyvniť. Ja si idem kúpiť tú tenisovú raketu.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko