Sledujte nás

Anglicko

EPL: Kvalitný fodbálek na Ostrovoch

Červená je dobrá na Ferrari, zlá na hemoroide a najhoršia na liverpoolskom drese. V poslednom čase a z pohľadu súpera stopro. Vitajte v 6.kole ligy líg, priatelia.

LIVERPOOL – SOUTHAMPTON

Kloppovci prestrieľali v lige naposledy na Wembley stále lekvárové Spurs v presných kopoch na bránu 3:10, v tých mimo nej 11:17 a konečných 1:2 z Londýna ich vyhuplo v tabuľke hneď za modrých zo Stamford Bridge. V Lige majstrov v utorok na Anfield Road zas urvalo červených z reťaze a títo doslova uštvali parížskych PSG, keď v záverečná paráda Firmina na 3:2 postavila na nohy aj liverpoolskych vozíčkárov.

Mix Mané, Firmino, Salah a spol sa už pár mesiacov pýta kto je Coutinho a jediný otáznik visiaci nad Mersey dnes je len o tom koľko, od koho, skade a kedy. Jediná šanca Svätých z južného pobrežia je Kloppova únava. Ak strelia hostia gól, tak potom že Ings.

CARDIFF – MAN CITY

Nato, že v Lige majstrov hrali v stredu Citizens bez DeBruyna, bez Guardiolu, /polčas/ bez Saneho i Aguera a v obrane s pokazenou prevodovkou, bol výsledok proti Lyonu na Eastlands /1:2/ skoro víťazstvom. Tough luck.   

Predtým ako dnes Sil/v/ovci položia domácich na klát, všimnite si nenápadného mrzutca v kresle domáceho manažéra. Neil Warnock je okrem iného aj kvalifikovaným rozhodcom, nikdy žiaden oficiálny futbalový zápas ale nepískal, najskôr kvôli svojej cholerickej povahe /skúste YouTube alebo jeho knihu Made in Sheffield: Neil Warnock – My Story, 2007/. Borec s bojovým priezviskom je navyše úsmevne poverčivý. Po víťaznom zápase zastavuje auto na každom semafore bez ohľadu či svieti červená alebo zelená, pred veľkým duelom používa tú istú žiletku a na „malú“ toaletu beží až vtedy, keď už sám cíti, že to už nepodrží. Kurz, či si Neil po zápase podá s Pepem pravicu zatiaľ nik nevypísal. Kurz, že bledomodrí prehrajú dvakrát za sebou taktiež nie.

Užite si koniec leta i kvalitný fodbálek mimo Orange TV a dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Anglicko