Sledujte nás

Futbal

Smelá Trnava v Istanbule a ďalšie tipy

Európska súťaž číslo 2 dnes hlási druhé skupinové kolo, v ktorom sa oddelia silní od silnejších, lepší od najlepších i prsty tureckých ultras po tradičnej pyroshow.

AC Miláno – Olympiakos

Uff, tento match môže /po organizačnej stránke/ skončiť veruže akokoľvek. Futbalový totalistický režim G.Gattusa bude hnať jedenástku milánskych chlapcov za druhou výhrou v skupine. V ceste budú mať vytrvalých Grékov, ktorí však pri aktuálnom rozpoložení krajiny i klubu kus poštípu, no v celkovom súčte sa skôr stane M.Yakubec prezidentom, než Olypmiakos urobí dieru úspechu do EL.

Pri všetkej úcte k gréckym finančníkom, euro či dve na nevýhru Olympiakosu určite nebudú mrzieť, zvlášť pri kurzoch 1,4 proti 8,20.

Zenit Petrohrad – Slavia Praha

Stretnú sa dvaja Slováci v Petrohrade a nečakane táto story nemá spojenie s alkoholom. Praha vyhrala prvý zápas proti Bordeaux a teraz sa zas bude snažiť o stochšesť zaknihovať ďalšie 3 body. Ale tam pozor na Petrohrad, ktorého zostava hýri všetkými farbami sveta a ak sa v ofenzíve uplatní i Makoidnosť, bude to ako by břatři řekli, podívaná za všechny prachy.

Kurz dva na domácich a dvakrát toľko na Pražákov, to radšej iksečku za euro a tomu jeden čapak.

Chelsea – MOL Vidi

Byť maďarským majstrom je pekné, no proti CFC a v meradle Európskej ligy asi tak platné, ako diaľničná z roku 2007. I keď londýnski nechajú najväčšiu silu na tribúne vo vyhriatom skajbokse, ich Blues budú z Podunajskej nížiny vyháňať ešte dva týždne. Z Veni Vidi Vici budú mať Maďari všetko okrem Vici, a temeraf že to tak bude.

Hendikep budú mať i Maďari, ale aj vy na tiketoch. Kurzy 1 vs. 30 sú jasné, no kto si dnes vsadí na hostí, má u mňa jednu baracku, len tak za pozitivizmus.

Fenerbahce Istanbul – Spartak Trnava

Aký je rozdiel medzi veľkým Istanbulom a naším Spartakom? My sme prvý zápas vyhrali. S takouto ideou sa však cestou do stávkovej zastavte v lekárni a vypýtajte si dačo poriadne. Zlými výsledkami zmietané Fenerbahce musí začať vyhrávať a o to horšie, že dnes pred domácim publikom, ktoré prehry berie veľmi výbušne. Trnava svoju húževnatosť už ukázala proti Bruselu, kde však hral tiež český spoluhráč Jindřich Šťastena, ktorý ale tentokrát môže i nemusí prísť, preto sa „Bili Andelé“ musia poriadne najesť, zapchať uši a hrať svoju hru. Držím palce borci.

Hej ja viem, kurzy hovoria jedna a futbalová oddanosť druhé. To je jak so psom, ktorý ma počúva na slovo, keď mu poviem aby išiel abo nešiel, ta on ide abo nejde. Tip za mňa hovorí mierne v prospech decibelmi ozbíjaných Turkov, ale Trnava do teho!

Šťastnú ruku pri výbere kolegovia a ak sa teta opýta, či za rovných 5e, odpovedzte, že máte 5,5e a ešte musí ostať na malinofku.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal