Sledujte nás

Anglicko

EPL: Stračia polievka ako hlavné menu

Mágia jej guľatého veličenstva v kráľovstve Albionu núka ôsme dejstvo drámy svojho divadla, lístočky, priatelia…

MAN UNITED – NEWCASTLE

V červenom Manchestri sa už nejaký ten mesiac+ sype na noc striedavo Diazepam/Rohypnol, miestni Diabli sú totiž mentálne celkom slušne na šutre a ak dnes Dúbravka v Divadle sLov nedajbože zamuruje bránkovú čiaru pruhovaných, Special One definitívne balí do večných lovíšť. Hejter či Lover ale ruku na srdce – komu by nechýbal Mr.Mind Games? United nateraz stratili variabilitu, fluidum i dušu, dnes sa ale bude na starom Trafforde podávať ako hlavné menu stračia polievka. Bo ak nie, ostáva iba sračia. Mr.Lukaku, poprosím dvakrát.

TOTTENHAM – CARDIFF

V tabuľke pr/e/dposledný Cardiff si v lige ešte poriadne nečuchol /0-2-5/ a vtipálkovia za Lamanč tvrdia, že kým sa tak stane, bude po Brexite. Spurs dokážu zvaliť Brazíliu a remizovať s béčkom Ličartoviec, ak dnes vo Wembley pustia pri 1.2 všetky body, zvyšok majetku položím na prezidenta Pištu Harabina.

LIVERPOOL – MAN CITY

Zápas, v ktorom bude útočiť aj upratovačka na Anfield môže skončiť 4:4, 5:0 aj 1:6, spoko vyberajte. Sting zrušil nedeľný koncert na Mersey už pred mesiacom, múzeum Beatles zavreli včera, vy pošlite polovičku do radu na Bachledku, zasyčte Kozla a presvedčte sa, či v súboji dvoch najpenetratívnejších futbalových celkov na súčasnej zemeguli pepne Kloppa alebo klepne Pepa.

So stávkovaním hlavne vždy opatrne, bo nič nie je horšie, ako zobudiť sa ráno mŕtvy.

Dopremierligotania, priatelia.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Anglicko