Sledujte nás

Futbal

Mal si byť radšej kováč, Herr Kovač aneb Bundesliga dejstvo 7

Tam, kde si nikto nič nedaruje, si nemeckí moralisti vymenia po zápase aspoň potom šmahnuté dresy. Máme tu siedme dejstvo Bundesligy.

Borussia Dortmund – Augsburg

Echt niekedy príde WEAKend, kedy fakt niet čo napísať na zdrap papiera v puchom preplnenej stávkovej. Kto má však hazard radšej ako racionalitu prepletenú s mesačnými finančnými úsporami, bi ho pri kurze 1,5 na aktuálne prvý Dortmund. Húževnatý Augsburg však dokázal v posledných piatich mečdejoch proti BVB trikrát ukopať remízku, čo hádže v našej makovici druhý rýchlostný stupeň rozmýšľania nad konečným tipom.

Za mňa extrémistická neprehra Augsburgu a prečo? Lebo istota kurzu 1,5 je jak poctivý Slováčisko v parlamente, almost zero.

Mainz 05 – Hertha Berlín

Berlín je na 3.miestečku a ak si to vynásobíte rovnakou cifrou, dobádate sa aj na pozíciu sobotňajšieho súpera. Menej zaujatý fanda neváha a píše dvojec, bo Ondro Duda a chlopcom zos Berľina idze karta. Však why not, ale pozorne treba zvážiť, že posledné tri zápasy vyhral práve Mainz. Všetko je to však minulosť a preto v dnešnej dobe samých akademikov z paneurópskeho Sládkovičova nie je na škodu staviť na starý známy „gaždoizmus“ spod Orecha.

Davaj het a s kurzom 2,7 caluj kľudne i viac ojros na Berlín a keď ideš do stávkovej inštitúcie už po sobotnom povinnom proviante, neboj sa prihodiť na presný zásah Ondra Dudu, bo un zna /because he knows/.

Fortuna Dusseldorf – Schalke 04

Stoja dvaja dlhoroční tipéri s drobnými v kešeňi a vydumujú, či je lepšie dať na nováčikovské šťastie alebo skúsených Baníkov. Zatiaľ čo oni medzitým kuknú na fínsku druholigovú hádzanú, bez váhania dávam na Gelsenkirchen.

Warum? Schalke prehralo 5 zo 6 kôl a ako vicemajster Bundesligy musí mať v trubke kto je jeho protivník, keďže berie len a len výhru. Pri kurze 2 a niečo sa oplatí staviť na výhru „Koeningsblauen“, a možnože aj 04.

Bayern Mníchov – Borussia Monchengladbach

Raz som bol na zápase Bayernu v Bundeslige a onej sezóne prehrali doma len raz, a hej, das ist fras, ale bol to Monchengladbach. Žriebätám síce nemožno docválať na marketingovú či finančnú silu Bayernu, no predsa len majú s FC Októberfest spoločné to najdôležitejšie pred sobotným klešom- obaja dali zhodne po 12 gólov a prehrali len raz zo šiestich prípadov. Tak kto z koho? Premýšľanie sťaby komparo rok 2011 ústi k záveru, že ak má Bayern prehrať doma počas slávností a zaknihovať už štvrtú nevýhru za sebou, tak proti Gladbachu. Už pätnástu sobotu stávkuješ naposledy a je ti všetko one/uan/? Prebehni nervy na dvoječke s dychberúcim kurzom 13 a Pán Boh pri nás.

Iksečka pre kurze cca 7 však pohladí dušu rozumného stávkara, ktorý bude neskôr krčiť tiket a hrať izbovú basketbalovú ligu s vedomím, že už nikdy nepodáva.

Viel Spaß liebe freunde.

Jedno porekadlo na onen futbalovo-bohatý víkend: „Dávať verejnosti predpovede je jak čakať po prehltnutí euromince, buď to vyjde, alebo nie.“

Timotej Gašper, 2018.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Futbal

Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Viac v Futbal