Sledujte nás

Futbal

Idzem, nejdzem aneb tréneri, ktorí to majú riadne nahnuté

Kariéry trénerov moderného futbalu sú čoraz častejšie jak dovolenka v Turecku, nestihneš sa poriadne ani vybaliť a už aj odchádzaš.

Manchester United

Hej hej, Muriňo von lebo to Mančesta musí vyhrávať každý duel aspoň o pejc šupy. Vo Veľkej Brexitánií je v posledných rokoch jedno, či sa trénerovi darí alebo nie, ak sa nepáči vedeniu, dostane fajné odstupné i jednu labutiu v letiskovej hale. Od Josého teda ruky preč, keďže na utretie pivom podliatych anglických tvárí stačí jedna výhra.

Real Madrid?

Venujme sa však lokalitám, kde sú rošády menej zvyčajným postupom. Stavím na prehru PSG v ďalšom zápase a tri eurá k tomu, že FloreTARAntino Pe punčový rez má už narichtované pero na výpoveď pána Lopeteguiho. Španiel, ktorý musel opustiť Rusko pred Mundialom ešte prekvapivejšie skôr ako nemecký výber, nemal čas ani spoznať všetky zákutia vlastnej pracovne a už je možné, že ich ani nespozná.

Real nemá formu ani chuť hrať, čiže jak by slovenský klasik uviedol, cele zle. Posledné štyri zápasy hral Real výsledkovo horšie jak Bardejov, bo naši dokázali aspoň dac góla. Keď niekto tvrdí, že Ronaldoizmus nebol pre Real zlomovým faktorom, ta môže rovno ísť na garáže a čakať, kedy sa z neho stane auto. Ale späť k téme, štyri zápasy, tri prehry, jedna remíza a 0 strelených gólov. Ani historikom v múzeu sa nechce zisťovať, kedy naposledy hrali „Kráľovskí“ takto na broskyňu. Toť tento názorik, pričom aspoň do konca repre prestávky budem presadzovať pre Julka jedine a jednoznačne: IDZEM.

Bayern Mníchov?

Názory na formu chorvátsko-nemeckého krásavca sú rôzne, no väčšina z nich sa zhoduje s pomalým ale istým koncom. Bavori sú známi ako deštruktívne mužstvo, ktoré je extra posilnené chmeľovým gumidžúsom, ktorý počas Októberfestu tečie potokom. Prvých sedem zápasov Bavori ovládli, no aktuálne so sebou vezú formu zlú jak ponožky vof sandálkoch. Vedenie klubové i elektrické stojí za bavorským Kováčstvom, v ktoré je dôvera. Pravdou je, že Nemci nechávajú svojim aj menej úspešným trénerom viac času, ako vám krčmár pri rozhodovaní či si dáte 10 (dzešatku) alebo o dva stupne vyššie. Každopádne, Niko je mladý tréner a potrebuje čas a očakáva sa, že bude čoraz viac priebojnejším. Odbornô rada? NEJDZEM. Danke a tchuss, Niko.

Reklamy
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Futbal