Sledujte nás

Ostatné športy

5 rokov BROsport.sk očami našich redaktorov

5 rokov BROsport.sk

Predškolský vek už máme za sebou, hor sa do ďalších, veríme že úspešných, rokov! Pusťme sa teda do hodnotenia uplynulého obdobia našimi redaktormi.

Timotej Gašper

Sledujem BROsport prakticky od začiatku a som viac než šťastný, že už som aj jeho súčasťou. Dobrá atmosféra, ešte lepšia partia a nekonečnosť tvorenia mi dávajú presvedčenie, že BROsport je pecka svetových rozmerov, minimálne bardejovských.

Marek Ondrušek

Brisknosť
Realizácia
Odreagovanie sa
Sloboda
Priestor
Odbornosť
Radosť
Tvorivosť

Skrátka BROSPORT 🙂

Ifka Angelina Lešičková

Ponuky od mafiánov sa neodmietajú. A ponuka písať pre BROsport sa tiež nedala. Som veľmi rada, že môžem písať v takom skvelom tíme. Dúfam, že sa rady našich fanúšikov budú stále rozširovať a my budeme zdobiť život hrou ešte veľa, veľa rokov!

Peter Petrič

Laco Borbély raz povedal: Divergencia je najsilnejší kreatívny element v postoji k realite. 

BROsport je tou divergenciou. Kreativita. Nadhľad. Ale zároveň fakty a humor. Som rád, že svojou troškou môžem k tomu prispieť aj ja. Mnohaja, blahaja lita!

Naty Bavoľárová

O BROsporte som sa dozvedela zhruba pred tromi rokmi a odvtedy si neviem predstaviť deň bez memečka či článku na prečítanie. Každý, kto sa podieľa na príprave obsahu, to robí s radosťou a zapálením. Práve preto je BROsport taký, aký je – jedinečný, neformálny a kreatívny.

Dada Liptáková

Momentálne som pár dní pred súťažou, bez soli, bez cukru, na varenej kuracine a vajciach. Chcem ale povedať že s BROsportom som si išla po svoje malé-veľké víťazstvá nielen v benči, ale už aj vo fitness. Je mi cťou, že prostredníctvom vás-nás môžem poodkryť ľuďom viac z toho, čo sa dá len vidieť na pódiu alebo vo fitku. Verím, že aj v budúcnosti budem mať čo napísať 🙂

Samuel Biroš

Pred piatimi rokmi sme si so Stewom povedali: „Čo keby sme si vytvorili športový blog?“ A viac nám nebolo treba. Od tej doby sme sa posunuli niekde úplne inde. Teraz ma náš neobjektívny športový portál sprevádza na každom kroku, a to doslovne. Bez BROsport trička sa už na žiaden výlet ani len nepohnem, odznačiky nosím so sebou stále na (tiež obrandovanom) aute, v práci ma sprevádza najkrajšia šálka pod slnkom. Je to krásny pocit vidieť, ako sa vaša práca rozvíja, oslovuje ľudí, prináša radosť. Asi preto je pre mňa BROsport obrovská srdcovka, pri ktorej nejde o nič iné, než o číru radosť zo sebarealizácie.

Stew Bee

Keby mi BROsport zarobil na živobytie, všetko ostatné posuniem zajtra na úroveň part-time. Písanie o športe, diaľkové rozhovory so slávnymi i neznámymi športovcami, hŕba slovenského i zahraničného čítania a vzdelávania sa potrebného v konkrétnej oblasti, či myšlienkové bavkanie sa v hračkárni memečiek, toť moje každodenné Vianoce, absolútna radosť, zhmotnený sen, nekonečná poživeň.

Ďakujem Janovi Čumpelíkovi a bráškovi Tomimu za výraznú pomoc a prostriedky potrebné na premávku tejto stránky, ďakujem Samkovi za profesionálny background sivej eminencie webu, ďakujem partii mojich skvelých a nadšených pisálkov a taktiež všetkým čitateľom – brosporťákom za podporu a priazeň!

Brisknú kľučku, dekoratívny šmrnc a nonšalantnú noblesu do ďalších rokov, amigos!

Reklamy
Tipsport registračný bonus 20 Eur pre nových hráčov - 750x100
SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Futbal

SYNOT TIP vstupný bonus stávka bez rizika - 300x300

Viac v Ostatné športy