Sledujte nás

Futbal

Bez ďalších okolkov, je tu znova Liga národov

Kto si v klube neškrtne, rád cestuje tisícky kilometrov a ešte sa od začiatku sezóny nezranil, práve pre toho sa začala jar jesene. Reprezentačná prestávka je späť, kamaráti.

Poľsko – Portugalsko

Jeden z naj zápasov štvrtkového programu so sebou prinesie veľkú kvalitu, no potom ešte záleží, kto s ňou ako naloží. Tipnúť priebeh/výsledok tohto zápasu je asi tak náročné, jak vysvetliť Emme guľatosť našej matičky Zem. Poviem to však takto, ak chcú Kibici pomýšľať čoby len na neprehru, treba hrať určite inak ako na MS v Russlande. Ronaldovci majú pomerne fajnovú formu a ak príde celý pomaly rozbiehajúci sa Wolverhampton plus Krištianu, niet o čom.

Opatrne v stávkovej, ale optimisticky by som veril severným susedom, že to nejak dajú. A okrem toho, že v Chorzowe sa už jeden futbalový zázrak udial, je nad slnko jasné, že víťaz tohto clashu bude na P…/no hate/.

Rusko – Švédsko

Fíha, okrem toho, že nemám šajnu čo môžu nordické hlavy vydumať na tvrdých Rusov, mám taký šajn, že to bude boj prepracovaný das jak prejav docenta kpt. Hlavatého. Na štadióne v Kaliningrade dokážu oba mančafty behať pokojne i 120 minút plus od stredu do rohu po víťaznom góle, čiže tu sa o nejakom prelomení kondičky baviť nemusíme. Niežeby som bol nejak proti východným veľmociam, ale matriošky sa môžu schovať kľudne i jedna do druhej a druhá do pol tretej, lebo Volvo je Volvo.

Kurz 2 na Rusákov a necelých 4 na hostí je jak ruská zmrzlina z cbačka, lákavá z oboch strán. Za Švédmi bude stáť celý národ i Ikea, lebo tá postaví všetko.

Čierna Hora – Srbsko

Ak si myslíte, že na štvrtok už niet čo z LN tipnúť, čeknite ostávajúce zápasy. V tomto jugošskom rovnaní síl sa však črtá kvalitní podívaná. Čiernohorci sú nevyspytateľní asi jak počasie v polovici októbra a teda nevedno, čo od nich čakať. Srbi vyskladajú káder plný hviezd ako je u nich zvykom, no treba podotknúť, že síce domáci i hostia už v skupine Ligy maródov vyhrali, bolo to proti bezzubej i bezloptej Litve.

Kurz 2 a k tomu nejaký filipínsky treťoligový basket prvý proti poslednému, tiketik jak lusk. Stew otvára syčiace pifko a keď to čítate vo štvrtok, včera som bol na Venomovi a nabudúce dam znac, co abo jak.

Reklamy
Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 750x100
Fortuna Stávka bez rizika za 30 € vstupný bonus 300x300

Futbal

Tipsport registračný bonus 30 Eur pre nových hráčov - 300x300

Viac v Futbal